Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.5.)

sobota, 23. máj 2015 09:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Prestupy katalánskeho veľkoklubu sú stále limitované zákazom, ale plánom do budúcnosti to nebráni. Na Camp Nou by mohol za 50 miliónov libier prísť waleský záložník Aaron Ramsey. (Independent)

REAL MADRID: Keďže Madridčania vedia, že dnes už nemôžu v tabuľke postúpiť ani padnúť, dajú šancu svojmu klenotu Martinovi Ødegaardovi. Mladý Nór sa má proti Getafe objaviť v základnej zostave. (sport-english)

REAL MADRID: Taliansky Juventus je veľmi blízko k tomu, aby sa dohodol so Samim Khedirom. Nemec by ročne poberal 4,5 milióna eur a Stará dáma je schopná splniť všetky jeho očakávania. (Marca)

REAL MADRID: Ak vedenie odvolá trénera Carla Ancelottiho, jeho asistenta si ponechá. Fernando Hierro sa však presunie z lavičky na pozíciu športového riaditeľa. (mundodeportivo)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros ešte La Ligu zabaliť nemôžu, no proti Granade to nebude jednoduché. Absentujú až traja hráči. Fernando Torres a Arda Turan majú zranený stehenný sval, zatiaľ čo Maria Mandžukića držia v šachu problémy s kolenom. (El Mundo)

REAL SOCIEDAD: Reči o príchode kostarického krídelníka Bryana Ovieda do Realu Sociedad nevytvorili kluby. Manažér Evertonu, údajne, o ničom takom nepočul a s realitou to nemá nič spoločné. (todomercadoweb)

SEVILLA: Veľkú snahu získať Jonasa Martina prejavuje piaty tím Primera Division. 25-ročný záložník Montpellieru predvádza veľmi sľubné výkony a Unai Emery by si ho vedel predstaviť vo svojom kádri. (Transfermarktweb)

CELTA VIGO: Koniec aktívnej kariéry ohlásil 33-ročný záložník Borja Oubiña. Hoci vek z neho starca ešte nerobí, pretrávajúce zdravotné problémy mu nedovoľujú venovať sa futbalu naplno a sezóna 2014/15 bola jeho poslednou. (Marca)