Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.5.)

nedeľa, 24. máj 2015 06:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo si urobil osobný rekord v počte nastrieľaných gólov v jednej sezóne La Ligy. Hattrickom v poslednom zápase do siete Getafe  sa dostal na hranicu neuveriteľných 48 ligových gólov.  Druhý skončil v súťaži strelcov Lionel Messi so 43 gólmi a s veľkým odstupom 22 vstrelených gólov tretiu priečku obsadil Neymar. (sport7.sk)

REAL MADRID: Nórsky supertalent Martin Ødegaard sa stal najmladším debutantom v drese Realu Madrid. V šestnástich rokoch pozrel nastúpil na 32 minút na trávnik počas zápasu s Getafe. Ødegaard symbolicky striedal hrdinu zápasu Cristiana Ronalda. (football-espana.net)

VALENCIA: Do hľadáčika Valencie sa dostal Hugo Armando Campagnaro. 34-ročný argentínsky obranca pôsobí v Interi Miláno, kde mu ale zmluva vyprší na konci aktuálnej sezóny. (transfermarketweb.com)

MÁLAGA: Guillermo Ochoa len pred rokom z prišiel do Málagy, no v španielskom klube sa nedokázal presadiť a už po jednej sezóne ho pravdepodobne opustí. O 29-ročného mexického brankára sa zaujímajú Olympiakos Pireus a Besiktas. (sport-express.ru)

VILLARREAL: Zaujímavú posilu si vyhliadla Žltá ponorka z Villarrealu. Španielsky celok by rád angažoval 20-ročného obrancu Samira Caetano de Souzu Santosa, ktorý už patrí medzi  opory svojho brazílskeho klubu Flamenga. (transfermarketweb.com)

RAYO VALLECANO: Rayo Vallecano aj počas nasledujúcej sezóny povedie Paco Jémez. 45-ročný španielsky kouč sa s madridským klubom dohodol na ročnom predĺžení spolupráce. (transfermarketweb.com)