Main Content

So, 10:04 18.03 2023, Futbal | Jakub Vaverka

PREMIER LEAGUE: Získa Tottenham Hotspur trénera konkurencie?

Tottenham Hotspur zvažuje, že po sezóne vymení trénera Antonia Conteho. Jeho nástupcom by vraj mohol byť Marco Silva, ktorý odvádza skvelú prácu vo Fulhame. „Som naozaj šťastný a spokojný tam, kde som, s projektom Fulhamu. Máme ambície, chceme sa zlepšovať a posúvať sa vpred," nechal sa počuť Silva. 

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

So, 13:55 27.04 2024, Futbal | Jakub Vaverka

Liverpool FC sa zapojil do prestupového boja o talentovaného obrancu Chelsea Leviho Colwilla, ktorý značnú časť tejto sezóny vynechal pre zranenie. The Blues nemajú v úmysle ho predávať konkurencii. (Graeme Bailey)

So, 13:54 27.04 2024, Futbal | Jakub Vaverka

Silnejú hlasy, že vedenie Chelsea po sezóne upustí od svojej transferovej politiky, a teda, že do kádra prúdia iba hráči, ktorí majú maximálne 25 rokov. The Blues si uvedomujú, že ak chcú byť úspešní, potrebujú talenty doplniť skúsenosťou. (Simon Phillips)

So, 13:50 27.04 2024, Futbal | Jakub Vaverka

Obranca Sergi Roberto, ktorý stále nepodpísal nový kontrakt s FC Barcelona, by mohol po sezóne zamieriť do Girony. Girona sa premiérovo vo svojej histórii predstaví v európskych pohároch a skúsený hráč by sa jej zišiel. (GOAL.com)