Main Content

Prust sa vysmial pokute od NHL: Moje najlepšie utratené peniaze v živote! (+VIDEO)

pondelok, 7. december 2015 11:22 | Autor: Dávid Lech

Prust sa vysmial pokute od NHL: Moje najlepšie utratené peniaze v živote! (+VIDEO)
Prust sa vysmial pokute od NHL: Moje najlepšie utratené peniaze v živote! (+VIDEO) | zdroj: © TASR

Počas víkendu v zápase Vancouver Canucks – Boston Bruins (0:4) zaujal incident medzi domácim hráčom Brandonom Prustom a „medveďom“ Bradom Marchandom.

Za stavu 0:4 v 58. minúte Vancouver zavrel svojho súpera v obrannej tretine. O puk sa bojovalo pri ľavom mantineli, keď známy „zlý muž“ Brandon Prust využil nepozornosť rozhodcov a hokejkou pichol súperovho hokejistu Brada Marchanda do chúlostivých miest medzi nohami.

27-ročný útočník Bostonu Bruins sa v momente ocitol v bolestiach na zemi. Zákrok tvrdého Kanaďana napokon ostal bez trestu. „Nebolo to až tak tvrdé, zahral to veľmi pekne. Videl som ho potom na striedačke smiať sa, takže si myslím, že to nebolo až tak bolestivé,“ cituje jeho slová stránka bigbadblog.weei.com.

Rodák z tvrdej kanadskej provincie Ontario v zápase potrestaný nebol, no dostatočne si na jeho zákrok posvietila disciplinárna komisia NHL. Profiliga mu udelila pokutu vo výške 5000 amerických dolárov. „Najlepšie peniaze, aké som kedy utratil,“ uškŕňal sa 182 centimetrov vysoký forward – na Marchandovi si totiž zjavne poriadne zgustol.

Útočník Bostonu Bruins sa radí medzi najväčších provokatérov v NHL a taktiež patrí medzi najnenávidenejších hráčov medzi samotnými hokejistami v lige. „Myslím, že on robí neplechu každý zápas, niekedy mu to jednoducho chcete vrátiť,“ dodal maximálne spokojný útočník Nucks.