Main Content

VIDEO: Ruský hokejista dal K.O. Američanovi Sestitovi. Ten ho po zápase dokonale vysmial

sobota, 16. január 2016 15:26 | Autor: Dávid Lech

VIDEO: Ruský hokejista dal K.O. Američanovi Sestitovi. Ten ho po zápase dokonale vysmial
VIDEO: Ruský hokejista dal K.O. Američanovi Sestitovi. Ten ho po zápase dokonale vysmial | zdroj: © TASR

O tvrdé pästné výmeny nie je núdza ani v KHL. V zápase medzi Dinamom Riga a Avangardom Omsk sa už schyľovalo k bitke, no tá skončila skôr ako začala. Hosťujúci hráč Lemťugov sa prezentoval dokonale umiestneným ľavým hákom, ktorým bitku prakticky ukončil skôr ako začala. „Zložený“ Američan Sestitovi sa ale po zápase postaral o veľmi zaujímavú dohru tohto súboja.

V čase 31:25 sa po vzájomnom súboji blízko mantinelu do šarvátky zapojili už spomínaní hokejisti. 31-ročný domáci útočník Tim Sestito sa snažil vyprovokovať bitku s o rok mladším protihráčom Nikolajom Lemťugovom. Krídelník Omsku sa nenechal dlho núkať, využil chvíľkovú nepozornosť súpera a súpera dokonale uzemnil presne miereným úderom do brady.

 

Video z tejto kratučkej pästnej výmeny okamžite obletelo hokejový svet. Netreba však zabúdať, že Tim Sestito je vychýreným „zlým mužom“ a počas pôsobenia v NHL patril medzi najlepších bitkárov strednej váhy. Ruského hokejistu by zrejme vo férovom boji zrovnal so zemou. Lemťugov ale na nič nečakal a súpera zložil na ľad.

Americký forward, pre ktorého je aktuálny ročník v drese Dinama Riga prvou sezónou na starom kontinente, je zvyknutý na bitkársky kódex NHL, ktorý ruský hokejista ale nedodržal. Súperovi tak vrátil úder iným spôsobom - po zápase ho dokonale zosmiešnil v médiách: „Bol som už zasiahnutý oveľa tvrdšie mojou manželkou ako tým chlapom, ktorý ma udrel,“ povedal v pozápasovom rozhovore bez akýchkoľvek emócií.