Main Content

VIDEO: Liverpool si zopakuje duel s WHU, Wynter skončil po zrážke v nemocnici

sobota, 30. január 2016 22:05 | Autor: TASR

VIDEO: Liverpool si zopakuje duel s WHU, Wynter skončil po zrážke v nemocnici
VIDEO: Liverpool si zopakuje duel s WHU, Wynter skončil po zrážke v nemocnici | zdroj: © TASR

Londýn 30. januára (TASR) - Futbalisti FC Liverpool si zopakujú zápas 4. kola Pohára FA s konkurentom z Premier League West Hamom United. V sobotu uhrali s "kladivármi" na Anfield Road iba bezgólovú remízu a podľa pravidiel sa tak musí duel odohrať odznova. V zostave "The Reds" stále chýbal zranený slovenský stopér Martin Škrtel.

Vicemajster Manchester City suverénnym spôsobom postúpil do osemfinále, keď zvíťazil na pôde Aston Villy Birmingham hladko 4:0. Hetrikom sa v drese hostí zaskvel iba 19-ročný útočník Kelechi Iheanacho, skóre spečatil anglický reprezentant Raheem Sterling.

Pozíciu favorita potvrdil aj Tottenham Hotspur, ktorý vyhral na pôde treťoligového Colchesteru United 4:1. Na zápas nebude v dobrom spomínať domáci Alex Wynter, ktorý po zrážke so spoluhráčom Tomom Eastmanom skončil v nemocnici. Incident sa udial už v úvodných minútach, keď sa obaja hráči snažili odhlavičkovať letiacu loptu a nšťastne sa zrazili hlavami. Podľa britských médií má Wynter podozrenie na otras mozgu.