Main Content

Zahraničný portál odhaduje základnú zostavu Slovenska: Nastúpime takto?

piatok, 3. jún 2016 09:32 | Autor: Jakub Vaverka

Zahraničný portál odhaduje základnú zostavu Slovenska: Nastúpime takto?
Zahraničný portál odhaduje základnú zostavu Slovenska: Nastúpime takto? | zdroj: © TASR

Euro 2016 začne už o týždeň a futbalové portály po celej Európe sa kontinentálnemu turnaju, ktorý organizuje Francúzsko, venujú čoraz intenzívnejšie. Známy britský web 101greatgoals.com v rozsiahlom článku píše o nomináciách a prípadných základných zostavách účastníkov. Pozrite sa v akej zostave podľa neho bude hrať Slovensko.

Autori článku zmapovali všetkých 24 tímov, ktoré uvidíme vo Francúzsku. Ku každému napísali zverejnenú nomináciu a následne základnú zostavu, v ktorej by mal daný celok nastúpiť na úvodný zápas turnaja. Podľa britských novinárov Slovensko vybehne proti Walesu v tejto zostave:

Kozáčik – Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan –Kucka, Hrošovský –Stoch, Hamšík, Weiss- Nemec (4-2-3-1)

V odchade 101greatgoals.com nebadať prekvapenia. Faktom je, že v úvodnej jedenástke, ktorá v drese Slovenska vybehne na prvý zápas s Walesom veľa otáznikov nie je. Ten visel najmä nad krajným obrancom Tomášom Hubučanom a jeho zdravotným stavom, no podľa najnovších informácii by mal byť pred štartom turnaja 100% pripravený.

Očakávate aj vy takéto zloženie základnej jedenástky v premiérovom vystúpení Slovákov na majstrovstvách Európy? Napíšte váš názor do diskusie.