Main Content

Získajte v Tipsporte dres slovenskej futbalovej reprezentácie a bonus 2 000 EUR!

pondelok, 13. jún 2016 19:16 | Autor: Martin Gregor

Získajte v Tipsporte dres slovenskej futbalovej reprezentácie a bonus 2 000 EUR!
Získajte v Tipsporte dres slovenskej futbalovej reprezentácie a bonus 2 000 EUR! | zdroj: Tipsport

Vstup na EURO 2016 Slovákom nevyšiel úplne podľa predstáv a zaznamenali na úvod prehru s Walesom 1:2. Turnaj však len začal a postúpiť môže skutočne každý.

Získajte dres slovenskej futbalovej reprezentácie a vstupný bonus až 2 000 EUR!

Naším najbližším súperom budú Rusi, ktorí na úvod turnaja dokázali ozbíjať o bod favorizované Anglicko, ktoré tak potvrdilo svoju kliatbu, že vstupný zápas na majstrovstvách Európy jednoducho vyhrať nevie.

Slovenskí sokoli už neraz dokázali, že zabojovať dokážu práve v tej najdôležitejšej chvíli. Ako vidí duel Rusko-Slovensko najväčšia tipérska komunita z Tipsportu? V trojbodový zápis Kozákovej družiny verí približne tretina jej členov.

 Tipér Shadwal je zase presvedčený, že Slováci Rusku strelia aspoň jeden gól s kurzom 1,40. Necháte sa inšpirovať a vyskúšate do spoločne s ním aj vy?

Pre všetkých tipérov Tipsportu je k EURO 2016 pripravená bohatá kurzová ponuka, v ktorej si každý určite niečo nájde. Nie ste ešte zaregistrovaný v Tipsporte? Poponáhľajte sa! Zaregistrujte sa TU, získate vstupný bonus až 2 000 EURa navyše pre prvých 400 z vás, ktorí sa počas EURA 2016 zaregistrujú a splnia jednoduché podmienky, je prichystaný reprezentačný dres ako darček!

Užite si EURO 2016 s Tipsportom, vyberte si z bohatej kurzovej ponuky, tipujte, zabávajte sa a vyhrávajte.