Main Content

Corgoň liga - zostava 22. kola podľa portálu Sport7.sk (3.)

piatok, 19. marec 2010 09:05 | Autor: Štefan Álló

Corgoň liga - zostava 22. kola podľa portálu Sport7.sk (3.)
Corgoň liga - zostava 22. kola podľa portálu Sport7.sk (3.) | zdroj: SITA

Aj posledné odohrané corgoňligové kolo sprevádzalo zlé počasie. Väčšina ihrísk bolo premočených, najmä v Košiciach, či v Senici. Vďaka vybaveniu žilinského štadiónu sa šláger kola Žilina – Banská Bystrica hral na pomerne kvalitnom trávniku, fanúšikovia si tak konečne mohli užívať hru, ktorá sa nazýva futbal. Pozrime sa na zostavu najlepších hráčov 22. kola Corgoň ligy podľa nášho portálu.

Brankár:

Pavol Bajza (MFK Dubnica):  už v minulom kole proti Trnave predviedol skvelý výkon, tentoraz bol hrdinom v zápase proti Košiciam. Na blatistom teréne to nemal ľahké, viackrát podržal svoj tím pri nápore Košíc. Mal veľkú zásluhu na tom, že si Dubnica odniesla cenný bod z Východu Slovenska.

Obrancovia:


Peter Maslo (MFK Ružomberok): bol jedným z najlepších obrancov Ruže v zápase proti Prešovu, ktorý vyhrali bez inkasovaného gólu 2:0. Výbornú obrannú činnosť potvrdzuje pomer striel na bránu 8:1 v prospech MFK.

Marián Kolmokov (FC Nitra): smutný hrdina v zápase so Slovanom. Tento vysoký stredný obranca bol veľmi nebezpečný predovšetkým pri štandartkách. Skvelú výkonnosť potvrdil aj znižujúcim gólom, ktorý bol pre neho už tretím v jarnej časti.

Peter Doležaj (Startak Trnava): veľa práce v obrane nemal, keďže útočníci Dunajskej Stredy boli v tomto zápase bezmocní. Útok podporoval dlhými prihrávkami, dokonca sám strelil jeden zo siedmych gólov Trnavy.

Vladimír Leitner (MŠK Žilina): ľavý obranca Žiliny si výborne počínal proti útočníkom Banskej Bystrice, pričom s jeho únikmi a nebezpečnými centrami výrazne podporoval útok žilinčanov.

Stredopoliari:


Viktor Samb (FK Senica): Senica opäť zvíťazila na domácej pôde, na čom mal veľký podiel aj ľavý stredopoliar, Viktor Samb. Dvomi gólmi sa postaral o plný bodový zisk nováčika.

Róbert Jež (MŠK Žilina): na žilinskom štadióne sa hral šláger kola, domáci nastúpili proti Banskej Bystrici. Obe mužstvá predvádzali výborný futbal. Na žilinskej strane bol najaktívnejší práve Róbert Jež, ktorý vynikal futbalovým myslením, prihrávkami a nebezpečnými strelami pri koncovkách.

Branislav Obžera (Slovan Bratislava):
neúnavný stredopoliar pobehal toho dosť na kraji zálohy, s čím sa neustále staral o rozruch v obrane Nitry. Predovšetkým vďaka jeho nebezpečným centrom a akciam si vypýtal miesto v najlepšiej jedenástke tohto kola.

Útočníci:

Juraj Halenár (Slovan Bratislava): jednoznačne najlepší hráč Slovana v poslednom kole. Opäť potvrdil svoje strelecké schopnosti, dvomi gólmi zariadil víťazstvo proti Nitre. 

Tomáš Oravec (MŠK Žilina):  Najkompaktnejšie útočné duo má Žilina. Keď nie Ivan Lietava tak sa o góly postará práve Tomáš Oravec. Druhý krát po sebe sa dostal do zostavy kola, druhý krát po sebe dal dva góly. 

Ľubomír Bernáth (Spartak Trnava): v útoku máme samých dvojgólových strelcov. Ani Bernáth nie je výnimkou. V zápase Spartaku s Dunajskou Stredou, ktorý bol bohatý na góly, strelil Bertnáth hneď dva.
 
Tréner kola:

Pavel Hapal (MŠK Žilina):  Za trénera kole sme tentoraz vybrali Pavla Hapala, trénera MŠK Žilina. Jeho mužstvo vyhralo 3:1 v šlágri kola proti Banskej Bystrici.  Výborne poskladal mužstvo a perfektne mu vyšlo striedanie Tomáša Majtána, ktorý následne strelil už svoj druhý gól v drese Žiliny.
 

Zostava kola:

Bajza

  Maslo      Kolmokov      Doležaj       Leitner

Obžera             Jež             Samb

Halenár           Bernáth

Oravec