Main Content

Výrazné zmeny v zostave Slovana. Říha nenechal kameň na kameni

štvrtok, 25. august 2016 15:33 | Autor: Martin Gregor

Výrazné zmeny v zostave Slovana. Říha nenechal kameň na kameni
Výrazné zmeny v zostave Slovana. Říha nenechal kameň na kameni | zdroj: © TASR

Slovan Bratislava čaká dnes na ľade Lady Togliatti (17:30) druhý zápas novej sezóny KHL. Tréner belasých Miloš Říha výrazne zmenil zostavu formácii jediného slovenského klubu v kontinentálnej súťaži.

Prvá výrazná zmena nastala v bráne. Kým v úvodnom súboji nového ročníka KHL chránil svätyňu Slovana novic v tíme Justin Pogge (predviedol výborný výkon), v druhom stretnutí dostane príležitosť opora z minulého ročníka a miláčik bratislavského publika Barry Brust.

Namiesto zraneného Radeka Smoleňáka, ktorý bude chýbať Slovanu minimálne dva mesiace, nastúpi v prvom útoku Kyle Chipchura (v prvom zápase hral so Skalickým a Lušňákom vo štvrtom útoku). Spoločnosť mu budú robiť kanadskí krajania Jeff Taffe a Jonathan Cheechoo.

Rozpadol sa tiež druhý útok Nedorost - Viedenský - Jeglič, keď Říha zaradil Viedenského do 3. formácie ku Skalickému a Lušňákovi a do druhej formácie posunul Valského.

Premiéru v drese bratislavského tímu zažije útočník Michal Hlinka, ktorý nastúpi vo štvrtej lajne po boku Kubalíka a Ziga.

Predpokladaná zostava Slovana:

brankári

Brust
náhradník Pogge

obrana

Kundrátek, Meszároš
Švarný, Plastino
Starosta, Luža
Pokorný, Šiška

útoky

Chipchura, Taffe, Cheechoo
Nedorost, Jeglič, Valský
Lušňák, Viedenský
Skalický – Kubalík, Zigo, Hlinka