Main Content

Provokácie medzi Mayweatherom a McGregorom: Ja som slon, on je mravec!

štvrtok, 17. november 2016 16:30 | Autor: Jakub Vaverka

Provokácie medzi Mayweatherom a McGregorom: Ja som slon, on je mravec!
Provokácie medzi Mayweatherom a McGregorom: Ja som slon, on je mravec! | zdroj: © TASR

Úspech bojovníka Conora McGregora sa v posledných dňoch rozoberá naozaj vo veľkom. Športoví novinári a verejnosť ho spájajú s úspešným boxerom Floydom Mayweatherom. Mayweather s tým nesúhlasí a Írovi poslal štipľavý odkaz. The Notorious neostal svojej povesti nič dlžný a na odpoveď nenechal dlho čakať.

Boxer, ktorý je už na dôchodku, reagoval na komentáre spájajúce ho s McGregorom veľmi ostro. „Neviem o tom, že by bol McGregor neporazený. Neviem ani o tom, že by 20 rokov nenašiel premožiteľa a bol majstrom sveta v piatich rôznych kategóriách. To je niečo, čo neviem. Hovoríte mi teda niečo nové, keď tvrdíte, že je Floydom Mayweatherom vo svete MMA,“ začal rodák z amerického Grand Rapids v Michigane.

„Nikdy ma s ním neporovnávajte. Je to voči mne prejav nedostatku rešpektu. Ja som slon, on je mravec,“ zakončil Mayweather, ktorý bol v poslednom období označovaný ako možný McGregorov súper. Jeho prechod na MMA sa ale zdá byť nereálnou alternatívou.

The Notorious sa o komentároch boxerského velikána čoskoro dozvedel. Reagoval sebe vlastným spôsobom. „Povedzte mu, nech mi to príde povedať do očí,“ reprodukuje Írove slová portál Bloody Elbow. McGregor taktiež odpovedal na tvrdenie Mayweathera, že nesledoval jeho súboj s Alvarezom v rámci UFC 205. „Naozaj mu veríte?“