Main Content

Žiadna exhibícia, bude to tvrdý zápas, sľubuje pred All-Star Game Lintner

utorok, 13. december 2016 14:34 | Autor: TASR

Žiadna exhibícia, bude to tvrdý zápas, sľubuje pred All-Star Game Lintner
Žiadna exhibícia, bude to tvrdý zápas, sľubuje pred All-Star Game Lintner | zdroj: © TASR

ratislava 13. decembra (TASR) - Štyri zmeny nastali v kádroch tímov pred stredajším zápasom medzi výberom Tipsport Ligy a slovenskou hokejovou reprezentáciou (o 18.00 h na zimnom štadióne v Martine).

Zranenia vyradili útočníkov Mareka Bartánusa (HC Košice) a Dávida Skokana (Piráti Chomutov), ktorých v národnom mužstve nahradila dvojica Michal Hlinka (Slovan Bratislava) a Dalibor Bortňák (HC '05 iClinic Banská Bystrica). Rovnako zdravotné problémy sa podpísali pod neúčasť brankára Jasona Bacashihuu (HC '05 iClinic Banská Bystrica) a obrancu Richarda Stehlíka (MHk 32 Liptovský Mikuláš), namiesto nich sa v v tipsportligovom výbere predstavia Samuel Baroš (HKM Zvolen) a Lukáš Kozák (Dukla Trenčín).

Oba tímy sľubujú, že pôjdu do zápasu naplno a ponúknu fanúšikom nezabudnuteľné hokejové divadlo.

"Nejde o žiadnu hokejovú exhibíciu,"
zdôraznil na utorňajšej tlačovej konferencii v Bratislave Richard Lintner, riaditeľ Tipsport Ligy. "Bude to tvrdý zápas, ktorý chceme vyhrať. Verím, že sme poskladali mužstvo, ktoré obstojí v tejto náročnej skúške. Som presvedčený, že za ostatné mesiace urobila Tipsport Liga veľký pokrok. Je to fantastická príležitosť otestovať jej kvalitu zápasom s 'výkladnou skriňou' nášho hokeja - slovenskou reprezentáciou. Vnímam to aj ako barometer úspešnosti našej domácej ligy a verím, že toto hokejové derby bude korunované kvalitným výkonom."