Main Content

Kucka zabáva Talianov na Instagrame. Smejú sa na slovenskom hokejovom fanúšikovi

štvrtok, 12. január 2017 11:54 | Autor: Dávid Lech

Kucka zabáva Talianov na Instagrame. Smejú sa na slovenskom hokejovom fanúšikovi
Kucka zabáva Talianov na Instagrame. Smejú sa na slovenskom hokejovom fanúšikovi | zdroj: © TASR

Juraj Kucka na sociálnej sieti Instagram zabáva svojich talianskych priaznivcov. Terčom ich dobrej nálady je slovenský fanúšik.

Len dnes pridal Juraj Kucka na svoj instagramový profil video, na ktorom je populárny záber na slovenského hokejového fanúšika, ktorý na nedávno skončených MS do 20 rokov v Kanade dal počas zápasu našich vo výzve „kiss cam“ prednosť pivu pred svojou atraktívnou priateľkou.

Video sa medzi Talianmi stáva obrovským hitom, pozrelo si ho už vyše 12 000 fanúšikov a väčšina z nich sa na slovenskom fanúšikovi výborne pobavila. Mnohí z nich pritom v komentároch chceli bližšie vysvetlenie, z kadiaľ video pochádza, nakoľko v Taliansku majstrovstvá sveta v hokeji do 20 rokov medzi najsledovanejšie športové udalosti zďaleka nepatria.

Našiel sa napríklad aj priaznivec, ktorý s aktérom obľúbeného videa, ktoré sa pred pár dňami stalo hitom internetu na Slovensku aj v zámorí, plne súhlasí. „Tento chlap chápe, ako funguje život,“ okomentoval video Juraja Kucku jeden z jeho fanúšikov na Instagrame.