Main Content

FOTO: Bellerín to vyhral. Ako priateľku si našiel Miss Indie a hviezdu Bollywoodu (fotky vnútri)

streda, 8. február 2017 13:54 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Bellerín to vyhral. Ako priateľku si našiel Miss Indie a hviezdu Bollywoodu (fotky vnútri)
FOTO: Bellerín to vyhral. Ako priateľku si našiel Miss Indie a hviezdu Bollywoodu (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

Héctor Bellerín je v 21 rokoch považovaný za špičkového pravého obrancu s potenciálom stať sa najväčšou hviezdou svetového futbalu na tomto poste. Ako sa zdá, darí sa mu aj v osobnom živote.

Má len 21 rokov, no už teraz sa nájdu takí, ktorí ho označujú za najlepšieho pravého obrancu v Premier League. Či už ide o fakt, alebo len zbožné želanie, isté je, že Bellerín má kariéru rozbehnutú na výbornu a niet divu, že by ho chceli angažovať do svojho tímu aj bohatšie kluby než Arsenal Londýn.

Mladému Španielovi, ktorého cenu odhaduje transfermarkt na 20 miliónov eur, sa darí aj v osobnom živote. Média v poslednom období píšu o jeho novom vzťahu, pričom za pertnerku si mal nájsť Miss Indie 2007 Eshu Guptu. Tá je okrem triumfu v súťaži krásy druhej najľudnatejšej krajiny sveta s 1,3 miliardou obyvateľov aj mimoriadne úspešnou herečkou v Bollywoode, teda indickej obdoby amerického Hollywoodu.

FOTO: Bellerín randí s Miss Indie
Eshou Guptou. Pozrite si jej fotky

(25 fotiek)

Nádherná 30-ročná Esha, ktorej fotky si môžete pozrieť vo fotogalérii,  je veľkou fanúšikou Arsenalu. Na Twitteri dokonca zavtipkovala, že Bellerín je jedným z kandidátov na jej budúceho manžela, no jedným dychom treba dodať, že na tento zoznam dopísala aj ďalších hráčov Gunners. Tento klub jej totiž prirástol k srdcu oveľa dávnejšie, než sa v ňom Bellerín objavil.

zobraziť celú galériu
(25 fotiek)