Main Content

FOTO: Toto je Diego, oficiálny dvojník Cristiana Ronalda (fotky vnútri)

pondelok, 20. február 2017 14:33 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Toto je Diego, oficiálny dvojník Cristiana Ronalda (fotky vnútri)
FOTO: Toto je Diego, oficiálny dvojník Cristiana Ronalda (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

Vedeli ste, že Cristiano Ronaldo má svojho dvojníka? Na ulici by ste si ich zrejme nepoplietli, no v určitých pózach určite áno.

Pokus podobať sa na svoj idol nie je vždy dobrým nápadom. Minulý rok sme sa napríklad zabávali na tom, ako istý Angličan investoval vyše 20 tisíc libier do plastických operácii s úmyslom podobať sa na Davida Beckhama. A výsledok? Hoci ho po operáciách zrejme nepozná ani vlastná mater, na Davida Beckhama sa nepodobá ani zo 100 metrovej vzdialenosti.

Príbeh Diega Dávillu má však odlišný a oveľa úspešnejší scenár. Tréner mladých basketbalistov a model v jednom, je dlhoročným obrovským fanúšikom Cristiana Ronalda. Podobne ako on tvrdo pracuje na svojej postave. A čo je dôležité, na Ronalda sa dokonca podobá.



FOTO: Je Diego hodnoverným dvojníkom
Cristiana Ronalda? Pozrite si
fotogalériu (zobraziť)

Tieto skutočnosti dokonca viedli k tomu, že sa Diego stal oficiálnym dvojníkom aktuálne najlepšieho futbalistu sveta.  Sprevádza ho na rôznych marketingových akciách pre značky, ktoré Ronaldo reprezentuje.

Diego vďaka tomu osobne spoznal futbalistu, ktorý bol preňho roky idolom. ,,Je to skvelý človek, neuveriteľná osobnosť,” ospevuje ho, no dodáva, že jeho nová profesia mu dáva poriadne zabrať. ,,Musím sa neustále starať o svoje telo, pretože Cristiano je špičkový atlét s obrovským fyzickým fondom.”

Zaujímavosťou tiež je, Diego má rovnakého kaderníka ako CR7. O účes originálu i dvojníka sa stará známy kaderník celebrít z Madridu Miguel.