Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.4.)

nedeľa, 30. apríl 2017 10:31 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United budú loviť vo Francúzsku

The Express tvrdí, že Manchester United je v letnom prestupovom období pripravený investovať osemdesiat miliónov libier do futbalistov z francúzskej Ligue 1. Diabli sa konkrétne zaujímajú o Blaisea Matuidiho z Parížu Saint-Germain a Bernarda Silvu z konkurenčného AS Monako. (The Express)

City pustí Harta k rivalovi

The Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej vedenie Manchestru City nebude mať problém predať anglického brankára Joea Harta svojmu najväčšiemu konkurentovi Manchestru United. Hart, ktorý je momentálne na hosťovaní v FC Turín, takmer určite v lete natrvalo prestúpi. (The Mirror)

Deulofeu do Anglicka?

Don Balón špekuluje, že barcelonský odchovanec Gerard Deulofeu, ktorý je hráčom AC Miláno by sa v lete mohol sťahovať späť do Anglicka. Mladík, ktorý získaval skúsenosti v liverpoolskom Evertone sa ocitol pod drobnohľadom Manchestru United. (Don Balón)

Talisca bude predaný

Daily Star informuje, že  stále zlepšujúci sa Anderson Talisca z tureckého Besiktasu Istanbul, v letnom prestupovom období zmení zamestnávateľa. Šikovný technik by mohol byť záujemcom k dispozícii už za 21 miliónov libier. (Daily Star)

Hernandéz blízko Barcelony

Katalánsky denník Sport tvrdí, že talentovaný Theo Hernandéz z Atlética Madrid prestúpi v letnom prestupovom období do FC Barcelona. Katalánci sú pripravení pokračovať v rozostavení 3-4-3, a preto pracujú na príchode perspektívneho beka. (Sport)

Z VOLEJA

Útočník talianskeho FC Turín Andrea Belotti by si v nasledujúcej sezóne rád zahral v prestížnej Lige majstrov. (goal.com)

Trénera AC Miláno Vincenza Montellu unavujú premnožené prestupové špekulácie v súvislosti s jeho mužstvom. (goal.com)

Eliaquim Mangala, ktorý je na hosťovaní z Manchestru City vo Valencii, neplánuje pokračovať v španielskej La Lige aj po skončení sezóny. (goal.com)

Existuje reálna možnosť, že čilský útočník Alexis Sanchez v letnom prestupovom období opustí Arsenal Londýn, s ktorým sa nedohodol na novej zmluve. (goal.com)

Odporúčané články