Main Content

Kapitán Chelsea John Terry si na sociálnej sieti „vychutnal'' fanúšika Tottenhamu Hotspur

štvrtok, 4. máj 2017 11:32 | Autor: Jakub Vaverka

Kapitán Chelsea John Terry si na sociálnej sieti „vychutnal'' fanúšika Tottenhamu Hotspur
Kapitán Chelsea John Terry si na sociálnej sieti „vychutnal'' fanúšika Tottenhamu Hotspur | zdroj: © TASR

Futbaloví fanúšikovia vedia oceniť, keď sú ich obľúbenci aktívni na sociálnych sieťach. O to viac, keď vedia vtipne zareagovať na aktuálne dianie, prípadne na reakcie iných fanúšikov. O najnovší úlovok zo sociálnej siete sa postaral kapitán Chelsea John Terry.

Fanúšik Tottenhamu Hotspur menom Danny sa snažil rozhodiť kapitána Chelsea tým, že mu posielal veľké množstvo správ. Písal mu v nich o kauze, ktorá sa v Anglicku riešila v minulých dňoch. Objavilo sa totiž video so ženou, ktorej priezvisko bolo Terry, pričom na uniknutom zázname sa oddávala sexuálnym radovánkam.

Obranca londýnskeho veľkoklubu deklaroval, že istá Sue Terry zo záznamu nie je jeho matka. Fanúšika Tottenhamu Dannyho to však neodradilo a 36-ročnému strednému obrancovi aj napriek tomu adresoval ďalšie správy, v ktorých sa snažil uraziť Terryho rodinu.

U známych osobností nie je tradičné, že podobným indivíduám odpovedajú, avšak JT si dal tú námahu a neodbytnému Dannymu odpovedal. „Ďakujem za to, že si minul čas, aby si mi napísal správu. Po prvé, nie je to moja mama. Po druhé, nemal by si byť na stránkach s pornom,“ začal vtipne kapitán Chelsea.

„Prepáč, ak mi trvalo dlho, kým som ti odpovedal, ale bol zaneprázdnený čistením mojich trofejí,“ provokačne zakončil Terry, ktorý Dannymu jednoznačne pripomenul, že Chelsea v posledných dekádach získalo o veľké množstvo trofejí viac ako konkurenčný Tottenham.