Main Content

Prvé fotky z hier FIFA 18 a PES 2018: Ktorá hra má lepšiu grafiku? (fotky vnútri)

utorok, 6. jún 2017 09:22 | Autor: Martin Gregor

Prvé fotky z hier FIFA 18 a PES 2018: Ktorá hra má lepšiu grafiku? (fotky vnútri)
Prvé fotky z hier FIFA 18 a PES 2018: Ktorá hra má lepšiu grafiku? (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

Už sme si zvykli, že začiatkom júna sa na internete každý rok začnú objavovať prvé zábery z dvoch najpopulárnejších futbalových hier súčasnosti FIFA a PES. Platí to aj v roku 2017.

Kým prvý teaser k pre PES 2018 od KONAMI koluje internetom už dva týždne a hlavnú úlohu v ňom zohráva tím FC Barcelona, úvodný trailer k o čosi populárnejšej FIFE od EA Sports sa objavil na YouTube len v pondelok 5. mája. EA Sports pri príležitosti zverejnenia prvých záberov na verziu FIFA 18 zároveň potvrdili, že tvárou hry pre nasledujúci ročník bude Cristiano Ronaldo, ktorý zohráva dominantnú úlohu aj v prvej ukážke z hry.



FOTO: Detail na sústredeného Cristiana
Ronalda v hre FIFA 18 pred realizáciou priameho kopu

(zobraziť celú galériu)

Netrvalo ani 24 hodín a internetoví nadšenci urobili prvú analýzu doposiaľ dostupných grafík z oboch hier. Aj vďaka nim si môžete v našej galérii pozrieť, ako pokročilo spracovanie detailov hráčov a kulís v oboch hrách oproti ročníku 2017 a začať tiež analyzovať to, či odviedli lepšiu prácu grafici japonského Konami, alebo americkej EA.

Zatiaľ na to musia poslúžiť zábery na Cristiana Ronalda, Lionela Messiho, Mascherana, Rakitica, Suareza, či zákulisie barcelonského Camp Nou a dortmundského Signal Iduna Park.



FOTO: Výbornú grafiku má zjavne aj hra PES 2018.
Andrés Iniesta vyzeral v prvom traileri takto

(zobraziť celú galériu)