Main Content

V organizácii Chicaga Blackhawks sa údajne schyľuje k prestupu obrovskej hviezdy

sobota, 10. jún 2017 16:01 | Autor: Dávid Lech

V organizácii Chicaga Blackhawks sa údajne schyľuje k prestupu obrovskej hviezdy
V organizácii Chicaga Blackhawks sa údajne schyľuje k prestupu obrovskej hviezdy | zdroj: © TASR

Chicago Blackhawks má za sebou nevydarenú sezónu, keď po skvelej základnej časti sa ročník pre „jastrabov“ skončil hneď v prvom kole play-off. Doplatiť by na to mohla jedna z hlavných tvárí klubu.

O celej situácii v klube informoval jeden z popredných chicagskych novinárov Jay Zawaski zo stránky 670 The Score, ktorý na sociálnej sieti Twitter zverejnil status o tom, že „niekoľko zdrojov tvrdí, že sa má posadiť na zadok. Existuje dobrá šanca na prestup hráča z jadra zostavy.

Zawaski patrí medzi renomovaných redaktorov a častokrát zverejňuje informácie o klube Blackhawks v predstihu pred oficiálnymi vyhláseniami. Podľa jeho slov by sa z veterného mesta mohla čoskoro pobrať jedna z hlavných opôr tímu. V zámorí sa už skôr hovorilo o možno odchode Brenta Seabrooka. Skúsený 32-ročný bek je defenzívnym pilierom Blackhawks, no klub sa ho údajne snaží vymeniť kvôli nízkemu priestoru pod platovým stropom. Seabrook ročne poberá 6,875 miliónov amerických dolárov.

Stále však ide len o dohady zámorských médií. Fanúšikovia Chicaga Blackhawks sa ale zrejme čoskoro dočkajú nepríjemnej správy o odchode či už Seabrooka alebo inej opory klubu.