Main Content

Columbus predniesol nováčikovi z Las Vegas lukratívnu ponuku

sobota, 17. jún 2017 19:58 | Autor: Dávid Lech

Columbus predniesol nováčikovi z Las Vegas lukratívnu ponuku
Columbus predniesol nováčikovi z Las Vegas lukratívnu ponuku | zdroj: © TASR

Columbus Blue Jackets sa chce pred expanzným draftom poistiť a tak nováčikovi z Las Vegas Golden Knights predniesol lukratívnu prestupovú ponuku.

Columbus Blue Jackets nechce na expanznom drafte stratiť nikoho z kostry tímu a tak Las Vegas Golden Knights predložil lukratívnu prestupovú ponuku: „Zdroje pohybujúce sa okolo NHL The Dispatch naznačujú, že Blue Jackets sa dohodli s Vegas Golden Knights na prestupe, ktorý bude oznámený v stredu na expanznom drafte v Las Vegas. Prestup má za cieľ odradiť „zlatých rytierov“ od zisku Josha Andersona, Jonasa Korpisala a veteránov Jacka Johnsona a Denisa Savarda na drafte,“ píše stránka dispatch.com.

Podľa dostupných informácií „modrokabátnici“ sú ochotní kvôli tejto dohode do Las Vegas poslať prvú voľbu v tohtoročnom drafte (24. miesto) a taktiež jeden prospekt (okrem Pierrea-Luca Duboisa a Sonnyho Milana). Nováčik si napriek tomu musí vybrať jedného z hráčov Columbusu, baliť kufre by si tak mohol jeden z trojice Matt Calvert, William Karlsson a Ryan Murray. Súčasťou dohody by mohla byť aj zmluva Davida Clarksona či Scotta Hartnella.