Main Content

Po víťaznom góle City v 97. minúte na ihrisku zasahovala polícia. Guardiola po zápase „penil“

nedeľa, 27. august 2017 13:38 | Autor: Dávid Lech

Po víťaznom góle City v 97. minúte na ihrisku zasahovala polícia. Guardiola po zápase „penil“
Po víťaznom góle City v 97. minúte na ihrisku zasahovala polícia. Guardiola po zápase „penil“ | zdroj: screenshot Streamable

Zápas Bournemouthu a Manchestru City našiel rozuzlenie až v 97. minúte. Oslavy Citizens sa zvrhli natoľko, že na ihrisku musela zasahovať polícia s organizátormi. Do problémov sa dostal Sergio Aguero, červenou kartou bol odmenený autor víťazného gólu Raheem Sterling a Pep Guardiola pred médiami poriadne „penil."

Bournemouth sa vo včerajšom treťom kole Premier League ujal vedenia v trinástej minúte po nádhernom voleji Charlieho Danielsa. O osem minút neskôr sa začínalo odznova po presnom zásahu Gabriela Jesusa a rozuzlenie našiel duel až v 97. minúte. Citizens zatlačili v päťminútovom nadstavenom čase svojho súpera a napokon sa radovali z výhry po víťaznom góle Raheema Sterlinga.


VIDEO: Neskutočný krížny volej hráča Bournemouthu do siete Manchestru City!

Na ihrisku nastala obrovská eufória ako keby šlo o finále Ligy majstrov. Na trávnik vtrhli aj oslavujúci fanúšikovia a tak do všetkého zasiahli domáci usporiadatelia spolu s policajtmi. Sterling bol vylúčený a do veľkých problémov sa dostal aj Sergio Aguero, ktorý bránil fanúšika ležiaceho na zemi.

Dorsetská polícia navyše po zápase uviedla, že kanonier City udrel jedného z policajtov, za čo mal čeliť oficiálnemu obvineniu. Kun sa bránil prostredníctvom sociálnej siete Twitter: „Dnes veľké víťazstvo! Ohľadom situácie ohľadom ich stewarda, nikoho som neudrel, obvinenia sú falošné a televízne zábery to potvrdzujú. Do toho, City!

Bournemouth tak následne obvinenie stiahol a vydal oficiálne vyhlásenie, že šlo o nedorozumenie. Dorsetská polícia napokon zatkla dvoch mužov a z celej situácie bol poriadne rozčertený tréner Manchestru Pep Guardiola: „Ak nemôžeme oslavovať s fanúšikmi, tak najlepším riešením bude ich na zápasy ani vôbec nepozývať,“ penil pred médiami, čím reagoval aj na druhú žltú kartu, po ktorej bol vylúčený autor víťazného gólu Sterling.