Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.10.)

pondelok, 2. október 2017 09:28 | Autor: Jakub Vaverka

Kouč Antonio Conte: Chceme, aby bola Chelsea dlhodobo na vrchole
Kouč Antonio Conte: Chceme, aby bola Chelsea dlhodobo na vrchole | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Piqué je ochotný opustiť reprezentáciu

Stopér FC Barcelona Gerard Piqué je nahnevaný na španielsku vládu za praktiky, ktoré praktizovala na katalánskom ľude počas referenda o samostatnosti. Obranca prehlásil, že je hrdý Katalánec a ak niekomu v národnom drese Španielska vadí, že reprezentuje Furiu Roju, nemá problém s ukončením reprezentačnej kariéry.

PSG to myslí vážne

Anglický denník Daily Express prišiel s informáciou, podľa ktorej je záujem francúzskeho vicemajstra PSG o čilského útočníka Alexisa Sancheza skutočne seriózny. Parížania chcú získať hráča, ktorý odmieta s Arsenalom podpísať novú zmluvu, pričom počas nasledujúceho letného prestupového obdobia bude Alexis voľným hráčom.

Conte opustí Chelsea

Jeden z renomovanejších anglických denníkov The Times píše, že taliansky tréner Antonio Conte po sezóne opustí londýnsku Chelsea. Dôvodom má byť fakt, že energický manažér necíti podporu klubového vedenia, čo mu komplikuje prácu s tímom.

Carroll do Evertonu?

Liverpoolsky Everton sa podľa bulvárneho denníka The Sun snaží získať anglického útočníka Andyho Carrolla z konkurenčného West Hamu United. Bývalý zakončovateľ Liverpoolu FC by sa mohol sťahovať do Goodison Parku za 20 miliónov libier.

Sessegnon za 50M?

The Sun píše, že londýnsky Tottenham Hotspur pozorne sleduje talentovaného Ryana Sessegnona z druholigového Fulhamu. Iba 17-ročný hráč ukazuje svoj obrovský potenciál, pričom Chalupári si jeho služby už v tak mladom veku cenia minimálne na 50 miliónov libier.

Podpíše Wilshere novú zmluvu?

The Mirror informuje, že anglický reprezentant Jack Wilshere by mohol od vedenia Arsenalu Londýn dostať ponuku na nový štvorročný kontrakt. Otázne však je, či bude chcieť skúsený záložník ostať na Emirates Stadium.