Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.10.)

pondelok, 9. október 2017 09:48 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lionel Messi za 400 miliónov?

Španielsky denník AS prišiel s informáciou, podľa ktorej Manchester City chystá ponuku vo výške nepredstaviteľných 400 miliónov eur na kúpu argentínskeho útočníka Lionela Messiho. Najlepší futbalista na svete stále nepodpísal s Barcelonou novú zmluvu, pričom hrozí, že v lete 2018 bude voľným hráčom. Klub z Etihad Stadium reálne má finančné prostriedky na to, aby Messiho získal.

De Gea brankárom PSG?

Podľa Le 10 Sport sa Paríž Saint-Germain pripravuje na veľký prestupový boj o španielskeho brankára Davida De Geu. PSG by rado získalo brankársku jednotku Manchestru United a jedného z najlepších gólmanov v súčasnom futbale. Práve brankársky post je podľa verejnosti momentálne jednou z najväčších slabín Parížanov. De Geov príchod by tento problém s určitosťou vyriešil.

Mbappé chce do klubu Griezmanna

Bulvárny denník Don Balón informuje, že talentovaný francúzsky útočník Kylian Mbappé radí vedeniu Parížu Saint-Germain, aby čo najskôr angažovalo jeho krajana Antoinea Griezmanna. Griezmann je stále najväčšou hviezdou Atlética Madrid, pričom vo veľkom sa hovorí o jeho možnom odchode inam. Záujem prejavil Manchester United.

Chelsea opäť v súboji o Sandra

CalcioMercato informuje, že londýnska Chelsea sa stále nevzdala nádeje na získanie brazílskeho krajného obrancu Alexa Sandra. Sandro podáva výborné výkony v drese Juventusu Turín, pričom jeho odchod inam je veľmi nepravdepodobný. The Blues pracovali na jeho príchode počas celého leta, ale Stará Dáma jednu zo svojich opôr predať odmietli.

Coutinho za 150M?

Philippe Coutinho, ktorého Liverpool FC odmietol v letnom prestupovom období predať do Barcelony za 120 miliónov eur, by vraj mohol v dohľadnej dobe odísť do Francúzska. Brazílskeho reprezentanta pozorne sleduje PSG, ktoré podľa katalánskeho denníka Sport chystá na jeho získanie astronomických 150 miliónov eur.

Jamés sa chce vrátiť späť

Informácie španielskeho denníka Diario Gol tvrdia, že kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez by rád predčasne ukončil svoje dvojročné hosťovanie v Bayerne Mníchov. Jamésovi sa nepáči, že kouč, ktorý si ho vyhliadol do kádra bavorského giganta, Carlo Ancelotti, dostal výpoveď. Či bude tento kmeňový hráč Realu Madrid hrávať pod Juppom Heynckesom, je momentálne otázne.