Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.10.)

nedeľa, 29. október 2017 11:07 | Autor: Jakub Vaverka

De Gea sa rozhodol: Manchester United čaká ťažké rozhodnutie!
De Gea sa rozhodol: Manchester United čaká ťažké rozhodnutie! | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sanchez zadarmo do City?

Manchester City má veľký záujem o útočníka londýnskeho Arsenalu Alexisa Sancheza, ktorý bude od leta voľným hráčom. Citizens sa snažia, aby získali Čiľana až po sezóne, a teda nemuseli platiť zaňho žiadne odstupné.  Informácie priniesol Sunday Mirror.

Astronomický nárast platu

Talentovaný mladík Eddie Nketiah, ktorý sa v dobrom svetle ukázal v drese Arsenalu v ligovom pohári menom Carabao Cup, by sa mal dočkať na Emirates Stadium nárastu platu vo výške nepredstaviteľných 650 percent. Tvrdí to bulvárny denník The Sun.

Coutinho môže odísť, ale

Brazílsky futbalista Coutinho môže odísť z Liverpoolu, ale ak sa tak stane, tak nemecký tréner Jurgen Klopp dostane od klubového vedenia na posily toľko financií, koľko si len bude priať. Píše o tom Sunday Mirror, pričom dodáva, že Klopp „Coua“ stále predať nechce.

Chelsea spevní obranu

Londýnska Chelsea je stále naklonená tomu, že v zimnom prestupovom období spevní svoju obranu. Na Stamford Bridge by podľa Sunday Mirror mohol prísť jeden z dvojice hráčov Danny Rose (Tottenham Hotspur) – Alex Sandro (Juventus).

Everton hľadá trénera

Liverpoolsky Everton chce po odchode holandského kormidelníka Ronalda Koemana získať na post trénera kvalitné meno, avšak to nie je jednoduchá úloha. Sunday Mirror píše, že do Goodison Parku by mohol prísť Marcos Silva, aktuálne manažér Watfordu.

Nová zmluva pre KDB

Daily Star píše, že belgický stredopoliar Kevin De Bruyne by mal čoskoro podpísať s Manchestrom City nový kontrakt. Jeden z najlepších hráčov anglickej Premier League vraj bude po novom zarábať 250 000 libier týždenne a stane sa najlepšie zarábajúcim futbalistom Sky Blues.

De Gea nechce odísť

Španielsky brankár David De Gea je stále pod drobnohľadom Realu Madrid, ale tento gólman nemá v úmysle odchádzať z Manchestru United. De Gea podľa dostupných informácií čoskoro podpíše s klubom z Old Traffordu novú zmluvu, informuje o tom Daily Star.