Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.10.)

pondelok, 30. október 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Riyad Mahrez
Riyad Mahrez | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Tottenham vykúpením pre Gomesa?

Denník Daily Express píše, že londýnsky Tottenham Hotspur by sa mohol stať vykúpením pre portugalského reprezentanta Andrého Gomesa. Gomesovi sa dlhodobo nedarí presadiť do zostavy FC Barcelona, pričom na jeho výkony sa často hrnie vlna kritiky. Samotný hráč by sa vraj prestupu do Anglicka nebránil.

Real Madrid loví brankára

Athletic Bilbao vehementne pracuje na tom, aby predĺžil so svojím talentovaným brankárom Kepom kontrakt, čo by následne znamenalo, že by Baskovia na jeho prestupe zarobili ešte viac. O Kepu sa dlhodobo zaujíma Real Madrid, ktorý chce z neho urobiť novú brankársku jednotku. Informácie priniesol denník Marca.

Coutinhova cena známa

Daily Express informuje, že prestup brazílskeho reprezentanta Philippeho Coutinha z Liverpoolu FC do FC Barcelona môže byť reálny, ale katalánsky gigant si musí pripraviť rovných 132 miliónov libier. Coutinho by sa tak automaticky zaradil medzi najdrahších hráčov histórie futbalu.

United lovia v PSG

Podľa Daily Express sa vedenie Manchestru United bude v zimnom prestupovom období snažiť získať šikovného krajného obrancu Thomasa Meuniera, ktorý podáva kvalitné výkony v Paríži Saint-Germain. Meunier je nešťastný, že na jeho miesto prišiel skúsený Dani Alves, preto hľadá možnosti na prestup.

Mahrez do Ligue 1?

Alžírsky reprezentant Riyad Mahrez, ktorý je prakticky každé prestupové obdobie spájaný s odchodom z Leicestru City, by vraj mohol v zimnom transferovom okne zamieriť do Francúzska. Podľa fichajes.net sa o jeho služby zaujíma tradičný celok Olympique Marseille.