Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.10.)

utorok, 31. október 2017 10:18 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymarov návrat?

Anglický denník Daily Express píše, že brazílsky zakončovateľ Neymar by sa jedného dňa mohol vrátiť do FC Barcelona. Neymar nie je v Paríži Saint-Germain spokojný, chýbajú mu bývalí spoluhráči a vraj sa mu nepáči ani samotné mesto Paríž. Kouč FCB Ernesto Valverde pripustil, že sa to jedného dňa môže stať.

Nová zmluva pre Cesca

Plátok The Times prišiel s informáciou, podľa ktorej je londýnska Chelsea spokojná s výkonmi španielskeho stredopoliara Cesca Fabregasa a je pripravená ponúknuť tomuto skúsenému harcovníkovi nový kontrakt. O Fabregasa sa vraj zároveň začal zaujímať konkurenčný celok Manchester United.

Aká bude budúcnosť Gomesa?

V Španielsku sa vo veľkom diskutuje o tom, či bude André Gomes pokračovať v Barcelone aj po januárovom prestupovom okne. Denník Marca informuje, že vedenie katalánskeho veľkoklubu chce budúcnosť tohto portugalského stredopoliara vyriešiť čo najrýchlejšie.

Dyche nechce nikam odísť

Manažér Sean Dyche patrí medzi najkvalitnejších trénerov v celej Premier League. Veľký záujem o jeho služby má momentálne liverpoolsky Everton, ale Dyche prehlásil, že sa Burnley FC nechystá v dohľadnej dobe opúšťať. Informácie priniesol Daily Mail.

Morata nechce Chelsea opustiť

Španielsky útočník Alvaro Morata dementoval informácie o tom, že by chcel opustiť londýnsku Chelsea. Novinári nepochopili jeho prehovor o tom, že sa mu v Londýne príliš nepáči, pričom Španiel uviedol, že je na Stamford Bridge šťastný a nebránil by sa ani predĺženiu aktuálneho kontraktu.