Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.11.)

streda, 1. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Karim Benzema
Karim Benzema | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ramos sa k novej zmluve neponáhľa

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos by mal byť podľa všetkého dohodnutý s kráľovským veľkoklubom na predĺžení nového kontraktu, ale k oficiálnemu podpisu spolupráce sa podľa portálu zameraného na prestupy a špekulácie fichajes.net neponáhľa. Skúsený španielsky stopér údajne čaká na to, ako sa vyvinie situácia na konci sezóny.

Vidal hľadá spôsoby, ako odísť

Španielsky obranca Aleix Vidal veľmi túži pravidelne hrávať za FC Barcelona, ale pravdepodobne mu to nebude umožnené. Niekdajší bek FC Sevilla preto podľa fichajes.net rozmýšľa nad tým, ako katalánskeho giganta čo najskôr opustiť. Interes o Vidala má byť v Primera División aj v anglickej Premier League.

Ancelotti má čas do leta

Novinári sa pýtali talianskeho trénera Carla Ancelottiho či rozmýšľa nad tým, kde bude pôsobiť po odchode z Bayernu Mníchov. Talian, ktorý je spájaný so Serie A, Premier League aj Čínou prehlásil, že s Bavormi má kontrakt do konca júna, a preto sa rozhodnutie o svojej budúcnosti snaží neunáhliť.

Benzemove pôsobenie v Reale na konci?

Stále viac a viac sa špekuluje o tom, že francúzsky útočník Karim Benzema opustí Real Madrid. Vedenie klubu vraj nie je spokojné s výkonmi tohto skúseného zakončovateľa a hľadá za neho náhradu. Benzema by sa mohol sťahovať do Premier League, kde ho sleduje Arsenal.

Coutinho prioritou pre PSG

Novou prestupovou ambíciou francúzskeho vicemajstra PSG sa stal brazílsky stredopoliar Philippe Coutinho. Oporu liverpoolskeho FC chcú eminentne získať aj Barcelončania, preto sa môžeme tešiť na veľkú prestupovú bitku týchto dvoch veľkoklubov.

Mourinho je vďačný za Lukakua

Portugalský tréner Manchestru United José Mourinho prehlásil, že je veľmi šťastný, že má vo svojom tíme belgického útočníka Romelua Lukakua. Lukaku prišiel na Old Trafford v lete, keď ho Red Devils vyfúkli konkurenčnej Chelsea. Hráč aj klub sa vyjadrujú, že by boli radi, keby ich spolupráca trvala čo najdlhšie. Začína sa hovoriť aj o predĺžení kontraktu.