Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.11.)

streda, 1. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Pep Guardiola
Pep Guardiola | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Špekulácie, že by Iker Casillas odišiel z FC Porto do Liverpoolu sú podľa hráčovho agenta šialené. (Liverpool Echo)

LIVERPOOL: Brankár Liverpoolu Simon Mignolet prehlásil, že prijímanie kritiky od fanúšikov je súčasťou jeho práce. (Liverpool Echo)

EVERTON: Nikola Vlašič vraj nenastúpil cez víkend proti Leicestru kvôli taktickým dôvodom. (Liverpool Echo)

EVERTON: Liverpoolsky Everton sa stále zaujíma o voľného trénera Carla Ancelottiho, ktorý je bez práce. (Liverpool Echo)

EVERTON: Talentovaný Henry Onyekuru chce pravidelne hrávať za Everton čo najskôr. (Liverpool Echo)

TOTTENHAM: Hugo Lloris tvrdí, že Tottenham sa bude snažiť dostať v boji o titul Manchester City pod tlak. (London Evening Standard)

CRYSTAL PALACE: Andros Townsend verí, že gól CPFC v 97.minúte proti West Hamu môže byť prelomovým bodom sezóny. (London Evening Standard)

WEST HAM: West Ham United bude musieť proti Liverpoolu zrejme nastúpiť bez troch členov defenzívnej formácie. (London Evening Standard)

MANCHESTER CITY: Pep Guardiola si myslí, že vyhrať ligu bez prehry je nereálne. (Manchester Evening News)

MANCHESTER UNITED: José Mourinho vyvrátil špekulácie, že by mal problémy s fanúšikmi Red Devils. (Manchester Evening News)

NEWCASTLE: Fanúšikovia sú spokojní s prácou Rafaela Beniteza, ktorý robí pre Newcastle čo robí. (Newcastle Chronicle)