Main Content

Manchester United je ochotný predať De Geu. Od Realu však žiada veľa

utorok, 7. november 2017 10:32 | Autor: Jakub Vaverka

De Gea do Realu Madrid, koláž Šport7.sk
De Gea do Realu Madrid, koláž Šport7.sk | zdroj: TASR

Real Madrid sa zaujíma o španielskeho brankára Manchestru United Davida De Geu už veľmi dlho, no Red Devils ho doteraz úspešne držia na Old Trafforde. Vyzerá to tak, že situácia by sa mohla zmeniť už čoskoro.

Manchester United by mohol byť po niekoľkých rokoch ochotný predať španielskeho brankára Davida De Geu, ktorého vytrvalo sleduje Real Madrid. Bulvárny denník ​Don Balon priniesol report, ktorý hlása, že k zmene názoru dospel portugalský kormidelník Diablov José Mourinho.

„Manchester United predá Davida De Geu, ak Real Madrid pustí do Anglicka francúzskeho stopéra Raphaela Varaneho a určitú finančnú čiastku,“ píše sa v oficiálnom znení článku. Mourinho nie je hlúpy a vie, že De Gea je jedným z najlepších gólmanov súčasnosti, preto by chcel z jeho prípadného odchodu vytĺcť čo najviac.

Prezident Los Blancos Flrorentino Perez neskrýva, že je veľkým fanúšikom španielskej reprezentačnej jednotky, o ktorú sa snaží neúspešne už niekoľko prestupových období.

„Získanie Varaneho by zjemnilo sklamanie zo straty De Geu. Otázkou ale ostáva, či by United dokázali nahradiť jedného z najkvalitnejších brankárov súčasnosti,“ tvrdia španielski novinári.

Don Balon zašiel ešte ďalej a tvrdí, že ak De Gea odíde do Madridu a opačným smerom budú putovať peniaze a Varane, medzi tri žrde Red Devils by mohol prísť talentovaný brankár Mile Svilar. Svilar je v tejto sezóne jednotkou portugalskej Benficy Lisabon a sleduje ho viacero veľkoklubov.