Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.11.)

štvrtok, 9. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Eden Hazard prestupovým cieľom číslo jeden

Bulvárny denník Don Balón píše, že belgický reprezentant Eden Hazard je momentálne hlavným prestupovým cieľom Realu Madrid. Biely Balet sleduje hviezdu londýnskej Chelsea už dlhšie obdobie, pričom v roku 2018 by mali Los Blancos podniknúť agresívnu ofenzívu k jeho získaniu. Hazard sa netají tým, že chová k Merengues rešpekt.

Manchester City loví v Taliansku

Manchester City by vraj v zimnom prestupovom období mohol angažovať šikovného srbského stredopoliara Sergeja Milinkoviča-Saviča z Lazia Rím. Calcio Mercato píše, že Citizens sa chcú aj napriek vynikajúcej forme posilniť na defenzívnych postoch.

Lincoln nebude lacný

Španielsky denník Marca hlása, že prestupový cieľ FC Barcelona a Realu Madrid, talentovaný mladík Lincoln, neopustí brazílske Flamengo za menej ako tridsať miliónov eur. Lincoln je mladý útočník, ktorý na seba uprel pozornosť počas nedávnych majstrovstiev sveta hráčov do sedemnásť rokov. Okamžite okolo neho začali krúžiť španielski giganti.

Ings na hosťovanie?

Evening Chronicle tvrdí, že Newcastle United pripravuje polročné hosťovanie pre skúseného útočníka Dannyho Ingsa, ktorý je stále kmeňovým hráčom konkurenčného Liverpoolu. Treba napísať, že Ings sa na Anfield Road vyložene trápi a nedostáva šance, pričom jeho odchod inam by sa dal prirovnať k vykúpeniu.

Juan Mata do Realu Madrid?

Anglický bulvárny denník Daily Express prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Real Madrid chystá na prekvapivý prestup Juana Matu. Biely Balet pozorne sleduje situáciu okolo španielskeho reprezentanta, ktorý patrí medzi najlepších hráčov Manchestru United. Mata sa nedávno spájal s odchodom do Číny, rozhodol sa ale ostať v Premier League.

PSG bude nútené predávať

Paríž Saint-Germain je v zimnom prestupovom období predať argentínskeho reprezentanta Angela Di Mariu a brazílskeho rýchlika Lucasa Mouru. Dôvodom je podľa Le 10 Sport fakt, že Le Parisien nedodržujú pravidlá finančného fair-play a hrozia im zo strany UEFA značné sankcie, ba dokonca vylúčenie z Ligy majstrov.

Ronaldo nechce Kanea

Sky Sports News rozvírili hladinu diskusií s reportom, ktorý zverejnili. Hviezdny portugalský bombardér Cristiano Ronaldo údajne nechce, aby Real Madrid kúpil anglickú hviezdu Harryho Kanea. CR7 sa totiž vraj nechce s ťahúňom londýnskeho Tottenhamu Hotspur deliť o slávu, prípadne mu prenechať pozíciu klubovej star číslo jeden.