Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.11.)

pondelok, 13. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Toni Kroos, Gareth Bale
Toni Kroos, Gareth Bale | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bale a Kroos do PSG?

Don Balón píše, že Real Madrid je ochotný pustiť do Parížu Saint-Germain Garetha Balea a Toniho Kroosa, len preto, aby získal brazílskeho útočníka Neymara. Bývalý útočník FC Barcelona by sa vraj transferu do Madridu nebránil.

Fekir na lane RM

SFR Sport, na ktorý sa odvoláva španielsky denník AS, píše, že Nabil Fekir, ktorý predvádza fantastické výkony v drese Lyonu, by mohol v januárovom prestupovom období odísť do Realu Madrid. Biely Balet má vo francúzskej Ligue 1 vybudovanú kvalitnú skautskú sieť.

Roberto predĺži

Mundo Deportivo píše, že španielsky reprezentant Sergi Roberto je pripravený predĺžiť svoj prebiehajúci kontrakt s FC Barcelona. O hráča, čo dokáže zahrať prakticky všade, sa zaujíma niekoľko tímov z Premier League.

Goretzka chce ísť do Anglicka

Talentovaný nemecký mladík Leon Goretzka podľa denníka Sport nakoniec neposilní FC Barcelona, pretože chce hrávať v anglickej Premier League. Schalke 04 ho dlhšie, ako do konca prebiehajúcej sezóny podľa všetkého neudrží.

Shaw odíde za 20M

Anglický obranca Luke Shaw už nechce byť súčasťou Manchestru United, ktorý mu neposkytuje prakticky žiadne šance. Shaw by mohol podľa denníka The Times Old Trafford opustiť už za dvadsať miliónov libier.

Umtiti za 180M

Vedenie FC Barcelona pracuje na tom, aby mal francúzsky obranca Samuel Umtiti vo svojom kontrakte výkupnú klauzulu vo výške 180 miliónov eur. Denník Sport píše, že aktuálna hráčova klauzula predstavuje približne 50 miliónov.