Main Content

Tri kluby, ktoré sa snažia vykúpiť Cristiana Ronalda z Realu Madrid

štvrtok, 4. január 2018 10:50 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Cristiano Ronaldo viackrát povedal, že momentálne nechce s Realom Madrid predĺžiť kontrakt. To otvára priestor na špekulácie ohľadom jeho ďalšej budúcnosti.

Cristiano Ronaldo je zmluve viazaný s Realom Madrid a aktuálne sa vraj odchádzať nechystá, ale španielsky denník Don Balon tvrdí, že záujem o 32-ročného portugalského reprezentanta je skutočne veľký.

„Superstar Realu Madrid a päťnásobný víťaz Zlatej lopty Cristiano Ronaldo má minimálne tri ponuky na odchod z Madridu, ku ktorému by mohlo dôjsť už v zimnom prestupovom období,“ píše sa v oficiálnom znení článku.

Prvá ponuka pochádza podľa dostupných správ z Paríža, kde by CR7 veľmi rado získalo PSG. „Ak sa Neymar čoskoro rozhodne odísť, Ronaldo by mohol zaplátať dieru,“ myslia si španielski novinári.  „Ďalšia ponuka pochádza z Anglicka, nie však z Manchestru, ale z Londýna, Ronalda chce Chelsea.“

Rodák z ostrova Madeira nie je len skvelý hráč, ale je to taktiež veľká marketingová zbraň, čo si uvedomuje každý zainteresovaný. Tretia ponuka má podľa Don Balon pôvod v Amerike. O Cristiana je pripravené zabojovať Los Angeles Galaxy.  Interes každého z tímov vyzerá zaujímavo, ale momentálne je všetko len vo fáze dohadov.