Main Content

Budúcnosť trénera Massimiliana Allegriho je jasná: Prehovoril jeden zo šéfov Juventusu Turín!

nedeľa, 8. apríl 2018 10:24 | Autor: Jakub Vaverka

Allegri
Allegri | zdroj: © TASR

Taliansky kormidelník Massimiliano Allegri patrí medzi najhorúcejšie želiezka na trhu s futbalovými trénermi. Vedenie Juventusu Turín má jeho budúcnosť jednoznačný názor.

Riaditeľ Juventusu Turín Giuseppe Marotta prehovoril o množiacich sa špekuláciách, ktoré sú spojené s trénerom Starej Dámy Massimilianom Allegrim. „Marotta odmieta všetky fámy, ktoré sa v posledných dňoch objavili v súvislosti s koučom Allegrim,“ píše sa vo vyhlásení, ktoré priniesol portál ​Football Italia.

O Maxa Allegriho sa podľa rôznych zdrojov majú v tomto období zaujímať londýnske veľkokluby Chelsea a Arsenal, interes má mať taktiež aktuálny líder Ligue 1 Paríž Saint-Germain. „Allegri ostane na sto percent trénerom Juventusu aj v nasledujúcej sezóne,“ tvrdí Marotta.

Tento taliansky kormidelník prišiel do Turína v sezóne 2014/2015 a počas jeho vedenia talianska liga nepoznala iného šampióna ako Juventus. Allegri na lavičke Zebier minul na nové posily 565 108 351 eur, pričom sa mu nepodarilo ani raz vyhrať prestížnu Ligu majstrov. To je dôvod, prečo je terčom kritiky.

Okrem záujemcov o Allegriho služby sa stále viac píše o tom, kto by ho mohol v Turíne nahradiť. Juve vraj má v hľadáčiku Antonia Conteho z londýnskej Chelsea, Didiera Deschampsa, ktorý vedie francúzsku reprezentáciu či Zinedinea Zidanea, aktuálneho lodivoda Realu Madrid.