Main Content

Odkaz Josého Mourinha kritikom United: Sú veci, ktoré nemôžete spochybniť

nedeľa, 15. apríl 2018 09:47 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho
José Mourinho | zdroj: TASR

Kormidelník Manchestru United José Mourinho nie je spokojný s tým, že jeho tím je veľmi často kritizovaný, ale nedostáva sa mu pochvaly.

Tréner Manchestru United José Mourinho opäť raz neostal nič dlžný svojej povesti. Portugalčan si rypol do kritikov Červených Diablov. Nepáči sa mu totiž, že úspech jeho tímu je spochybňovaný, zatiaľ čo negatíva kritici vždy využívajú vo svoj prospech.

„Keď sa nám veci nedaria podľa predstáv, ľudia si to dvakrát nepremyslia a hneď sa do nás pustia,“ začal Portugalčan pre anglickú televíziu Sky Sports. „Keď sa nám darí, vždy je tam nejaké ale. Verejnosť sa veľmi ojedinele pozrie na naše silné stránky a na to, v čom sme dobrí.“

„Koniec koncov sú ale veci, ktoré sú nespochybniteľné. Môžete to skúsiť, ale nepodarí sa vám to. Jednou z nich je to, že v tomto ročníku sme porazili všetky kluby Premier League. Zdolali sme devätnásť rôznych súperov,“ pokračoval kontroverzný manažér United.

„Zdolali sme každého z TOP 6, máme s nimi naozaj výbornú bilanciu. Existuje veľa pozitívnych vecí, ktoré sa nám počas tohto ročníka podarili,“ zakončil svoj prehovor José Mourinho, ktorého vzťah s novinármi má ďaleko od optima.