Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (30.5.): Koniec Luku Modriča v Madride?

streda, 30. máj 2018 12:57 | Autor: Jakub Vaverka

Luka Modrič
Luka Modrič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona chce Thiaga

Odchovanec FC Barcelona Thiago Alcantara by sa mohol vrátiť do svojho materského klubu, informuje denník Marca. Španielsky reprezentant je vraj na odchode z Bayernu Mníchov. Záujemcovia si musia pripraviť 40 miliónov eur.

Bitka o Alissona

Brankár AS Rím Alisson, ktorý má za sebou skvelý ročník v talianskom AS Rím, by vraj mohol zmeniť dres ešte pred začiatkom majstrovstiev sveta. Podľa denníka The Guardian sa o jeho služby bijú Liverpool FC a Real Madrid.

Eriksen náhradou za Modriča

Španielsky denník Marca píše, že Real Madrid by mohol v letnom prestupovom období opustiť chorvátsky dirigent stredu poľa Luka Modrič. Na jeho miesto vraj môže prísť dánsky záložník Christian Eriksen z Tottenhamu Hotspur.

Mahrez na spadnutie

Prestup alžírskeho reprezentanta Riyada Mahreza z Leicestru City do Manchestru City je podľa plátku Daily Express na spadnutie. Anglický majster je pripravený The Foxes zaplatiť čiastku, ktorá bude atakovať osemdesiat miliónov libier.

Sarri favoritom

Maurizio Sarri je podľa Daily Express favoritom na post trénera londýnskej Chelsea. Bývalý tréner SSC Neapol by mal na lavičke The Blues nahradiť svojho krajana Antoina Conteho, s ktorým v klubovom vedení nepanuje spokojnosť.

Arsenal bude nakupovať

Londýnsky Arsenal pripravuje ponuky na získanie gréckeho obrancu Sokratisa Papasthatopoulosa z Borussie Dortmund a Stephana Lichsteineira z Juventusu Turín. Informácie priniesol denník Daily Mirror.