Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (3.10.): Henry trénerom FC Barcelona?

streda, 3. október 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Thierry Henry
Thierry Henry | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Za United nechcú hráči hrať

Express prišiel s informáciou, podľa ktorej bude mať Manchester United veľký problém s nákupom januárových posíl. Dôvodom je fakt, že vzhľadom na aktuálnu situáciu na Old Trafford, v tíme Red Devils jednoducho noví futbalisti hrať nechcú.

Henry trénerom FC Barcelona?

Sociálnymi sieťami koluje teória, podľa ktorej by sa, v prípade odvolania trénera Ernesta Valverdeho, mohol stať novým kormidelníkom FC Barcelona legendárny Thierry Henry. Henry by rád trénoval, ale zatiaľ nemal možnosť ukázať svoj potenciál.

Rebič čaká na ponuky

Chorvátsky reprezentant Ante Rebič, ktorý zažiaril na majstrovstvách sveta 2018 v Rusku, údajne čaká na ponuky z Bayernu Mníchov a Manchestru United. Rebič je stále hráčom nemeckého Eintrachu Frankfurt, ale nebránil by sa zmene dresu.

Pogba klub opustí

Goal.com informoval, že francúzsky stredopoliar Paul Pogba opustí Manchester United v zimnom prestupovom období, a to bez ohľadu na to, či portugalský kormidelník José Mourinho ostane vo svojej funkcii alebo klub opustí.

Rýchle správy:

CHELSEA: Danny Drinkwater sa nechystá opustiť Chelsea. (Daily Telegraph)

AC MILÁNO: AC Miláno sleduje Jordana Veretouta z AFC Fiorentina. (Calciomercato)

ARSENAL: Arsenal by rád získal Piotra Zielinskeho z SSC Neapol. (Mediaset)

ARSENAL: Arsenal je stále v hre o Nicolasa Popea z LOSG Lille. (Mirror)