Main Content

TOP TRANSFER NEWS (24.12.): Nabil Fekir z Lyonu do Chelsea?

pondelok, 24. december 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Nabil Fekir
Nabil Fekir | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea ide po Fekirovi

Londýnska Chelsea je pripravená v januárovom prestupovom okne získať francúzskeho reprezentanta Nabila Fekira. Informuje o tom denník Telegraph, ktorý hlása, že Modrí jednoducho chcú v zime priviesť kvalitného zakončovateľa.

Higuaín je reálny

Taktiež reálny je príchod Gonzala Higuaína do Chelsea, pretože AC Miláno si ho už nechať neplánuje a v Juventuse Turín priestor nedostane. Podľa Telegraph by sa tento argentínsky kanonier mohol, rovnako ako Fekir, v zimnom transferovom okne sťahovať na Stamford Bridge.

Solskjaer nekúpi nikoho

Denník Mirror píše, že nórsky tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer nebude mať právo v januárovom prestupovom okne kúpiť nové posily. Klubové vedenie mu vraj umožní dohadovať iba hosťovania do konca sezóny.

Solankeho útočiskom Huddersfield?

Mladý útočník Dominic Solanke, ktorý odišiel z Chelsea do Liverpoolu, aby hrával, by mohol dočasne opustiť káder The Reds. Podľa bulvárneho plátka The Sun ho chce na polročné hosťovanie získať konkurenčný Huddersfield.

Ospina natrvalo v Taliansku

Kolumbijský brankár David Ospina je v tejto sezóne na hosťovaní z Arsenalu Londýn v SSC Neapol, pričom Mirror píše, že tento skúsený gólman by mohol v roku 2019 odísť pod sopku Vezuv na trvalý prestup.

Conte do Manchestru?

Taliansky tréner Antonio Conte údajne odmietol ponuku argentínskeho klubu Boca Juniors, čo otvára možnosť jeho letného príchodu do Manchestru United. Express píše, že tento kouč sa stále úplne nevyrovnal s tým, ako sa k nemu zachovala londýnska Chelsea.

Ramsey na lane Juventusu

Renomovaný taliansky športový novinár Gianluca Di Marzio prezradil, že šampión Serie A Juventus Turín je serióznym záujemcom o služby waleského reprezentanta Aarona Ramseyho z Arsenalu, ktorý bude čoskoro voľným hráčom.

 

Veselé Vianoce!