Main Content

Výkonný riaditeľ poriadne naložil najväčším hviezdam Dallasu: Sú totálne na hovno

sobota, 29. december 2018 11:30 | Autor: Marek Ďaďo

Tyler Seguin
Tyler Seguin | zdroj: TASR

Dallas Stars sa momentálne nachádzajú poslednej postupovej priečke západnej konferencie a podávajú striedavé výkony. Vedenie je však sklamané z výkonov dvoch najväčších hviezd tímu, Tylera Seguina a Jamieho Benna, ktorým bolo po poslednom zápase adresované ostré vyhlásenie.

Výkonný riaditeľ Hviezd, JimLites, sa k výkonom svojich superhviezd vyjadril po včerajšej výhre nad Nashvilleom Predators. „Sú totálne na hovno. Neviem ako inak by som to povedal,“ reagoval pre The Athletic.

Lites následne dodal, že mu počas posledného zápasu prišlo niekoľko SMS správ od Toma Gaglardiho, majiteľa klubu. Ten sa v spoločnej konverzácii údajne vyjadroval k príšernej hre svojich hviezd.

Benn v tejto sezóne zatiaľ pozbieral 30 bodov (15+15) v 38 zápasoch, čo vôbec nie sú zlé čísla, ale vzhľadom na jeho pomery ide o výrazné zhoršenie oproti predošlým ročníkom. To isté sa dá povedať aj o Seguinovi, ktorý v prebiehajúcej sezóne dokázal skórovať iba 11-krát. To je na strelca jeho kvalít (a platu) skutočne málo.

Jamie Benn
Jamie Benn | zdroj: TASR

„Nie sú dosť dobrí. Nie sú dosť dobrí pre mňa, pre majiteľa a nie sú dobrí ani pre generálneho manažéra (Jima Nilla). Títo chlapci podpísali veľké kontrakty, pretože boli 3. a 6. najproduktívnejší hráči v NHL v posledných 5 sezónach. Dostávajú veľké peniaze a my od nich neočakávame, že budú za ostatnými zaostávať v každom zápase. Keby hrali tak ako v minulosti, neviedli by sme tieto debaty,“ cituje Litesa portál Sportsnet.

Benn si do konca ročníka 2024/2025 príde na 9,5 milióna dolárov ročne. Seguin si od nasledujúcej sezóny zarobí počas 8 rokov ešte štvrť milióna viac. „Pokiaľ 14 a 91 nebudú viesť mužstvo, nebudeme úspešní. Myslím si, že toto je najtalentovanejší tím, aký sme tu za posledné roky mali.“

„Určite je to najlepší tím, aký sme dali dokopy odkedy Tom Gaglardi vlastní organizáciu. Tom nám dovolil urobiť všetko pre to, aby sme boli úspešní. Už som unavený z čítanie jeho mailov, v ktorých sa ma pýta, čo sa deje s našimi najlepšími hráčmi,“ dodal Lites na záver.