Main Content

TRANSFER NEWS (25.1.): Juventus loví v Chelsea, Arsenal v United

piatok, 25. január 2019 11:23 | Autor: Jakub Vaverka

Allegri, Juventus Turín
Allegri, Juventus Turín | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mata do Arsenalu?

Londýnsky Arsenal vytrvalo hľadá hráčov, ktorých by mohol získať do konca zimného transferového okna. Jedným z nich je skúsený španielsky stredopoliar Juan Mata z Manchestru United, ktorý by vraj čoskoro mohol zmeniť dres.

Godin odíde do Interu

Skúsený uruguajský obranca Diego Godin po sezóne opustí Atlético Madrid, kde sa stal kapitánom. Uruguajčan sa dohodol s Interom Miláno, ktorého hráčom bude od leta. To podporuje špekulácie o tom, že Milánčania predajú jedného zo svojich stopérov.

Valencia ide po Chicharitovi

Španielsky celok Valencia bojuje o služby mexického útočníka Javiera Hernandéza, ktorého prezývajú Chicharito. Tento Mexičan je stále hráčom londýnskeho West Hamu United, ale vôbec nie je isté, že neodíde niekam inam.

Henry dostal výpoveď

Thierry Henry dostal oficiálnu výpoveď od francúzskeho klubu AS Monako. Bývalý výborný futbalista nedokázal pozdvihnúť trápiace sa Kniežatá, práve naopak, ASM sa po polovici ročníka Ligue 1 nachádza v tuhom boji o záchranu.

Christensen do Juve?

Prekvapivý krok chystá taliansky Juventus Turín. Šampióni Serie A zvažujú posilnenie defenzívnej formácie, pričom do oka im padol dánsky reprezentant Andreas Christensen, ktorý nenastupuje v londýnskej Chelsea.

Werner možno ostane

Aj keď to dlho vyzeralo, že nemecký útočník Timo Werner čoskoro opustí RB Lipsko, s ktorým sa nedohodol na novom kontrakte, najnovšie to vyzerá, že Býci chystajú pre svojho hviezdneho útočníka zmluvu, ktorú neodmietne.