Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (4.2.): Solskjaer mal po výhre naponáhlo

pondelok, 4. február 2019 09:49 | Autor: Jakub Vaverka

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer | zdroj: YouTube

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United nechal zabudnúť na domácu remízu s Burnley (2:2) a získal všetky tri body na ihrisku Leicestru City po triumfe 1:0.

MANCHESTER UNITED: Hneď po tomto podvečernom zápase letel kouč Ole Gunnar Solskjaer do Francúzska, aby si pozrel súpera United v osemfinále Ligy majstrov – PSG – v dueli proti Lyonu. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Stredopoliar Paul Pogba je stále v hľadáčiku Juventusu Turín. (Sky Sports)

MANCHESTER CITY: Manchester City potvrdil, že to s útokom na titul myslí vážne a v šlágri kola zdolal londýnsky Arsenal 3:1.

CHELSEA: Chelsea je späť na štvrtom mieste Premier League, po tom, čo Arsenal prehral na ihrisku City. Piaty je už Manchester United, pričom Kanonieri sú na šiestej priečke. (Sky Sports)

HUDDERSFIELD: Huddersfield je beznádejne posledný a po prehre 0:5 na pôde Chelsea sa otvorene hovorí o zostupe do druhej ligy.

EVERTON: Vedenie Evertonu stojí za trénerom Marcom Silvom, a to aj napriek zhoršujúcej sa forme Karameliek. (Sky Sports)

CRYSTAL PALACE: Belgický útočník Michy Batshuayi povedal, že chce byť prínosom pre Crystal Palace. (Sky Sports)