Main Content

TRANSFER NEWS|4.3.| Arsenal sleduje 2 hráčov, Isco a Liverpool, problémy Juve?

pondelok, 4. marec 2019 11:18 | Autor: Jakub Vaverka

Unai Emery, Arsenal Londýn
Unai Emery, Arsenal Londýn | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bude Allegri pokračovať v Juventuse?

Sky Sport Italia informuje, že budúcnosť talianskeho trénera Massimiliana Allegriho v Juventuse Turín vôbec nemusí byť taká jednoznačná, ako by sa mohlo zdať. Allegri totiž získava každoročne taliansky titul, ale klubovým šéfom sa nepozdáva, že Stará Dáma už dlhšie nevyhrala Ligu majstrov.

Rodgers hľadá posily

Nový tréner anglického Leicestru City Brendan Rodgers hľadá vhodné doplnenie kádra The Foxes, pričom tento ex-kouč Celticu Glasgow pozorne sleduje predovšetkým situáciu okolo stredopoliara Johna McGinna, ktorý žiari v druholigovej Aston Ville. Informoval plátok Birmingham Mail.

Arsenal ide po Tagliaficovi

Anglický Daily Mirror informuje, že londýnsky Arsenal pozorne sleduje dianie okolo argentínskeho defenzívneho univerzála Nicolasa Tagliafica, ktorý v tomto ročníku podáva výborné výkony v drese Ajaxu Amsterdam v holandskej lige a v Lige majstrov.

Carrasco do Arsenalu?

Yannick Ferreira Carrasco, ktorý je spoluhráčom slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka v čínskom Daliane Yifang, by sa mohol sťahovať v letnom transferovom okne do anglickej Premier League. Daily Express hlása, že favoritom na jeho získanie je Arsenal.

Anglická bitka o Isca

Manchester United a Liverpool sú podľa aktuálnych správ najväčšími favoritmi na získanie španielskeho stredopoliara Isca, ktorý by mal po sezóne natrvalo opustiť španielskeho giganta Real Madrid. Tieto informácie priniesol denník Tuttosport.

Maxi Gomez do Liverpoolu?

Talentovaný uruguajský strelec Maxi Gomez, ktorý v tomto ročníku o sebe dávať vedieť v drese španielskeho klubu Celta Vigo, sa ocitol pod drobnohľadom Liverpoolu. The Reds chcú skvalitniť ofenzívnu formáciu, tvrdí The Sun.