Main Content

TRANSFER NEWS (2.4.): Chelsea favoritom v boji o Joviča?

utorok, 2. apríl 2019 06:42 | Autor: Jakub Vaverka

Luka Jovič a jeho gólové oslavy so spoluhráčmi
Luka Jovič a jeho gólové oslavy so spoluhráčmi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea favoritom na Joviča

Aktuálne to vyzerá, že londýnska Chelsea je favoritom na získanie srbského útočníka Luku Joviča, ktorý predvádza výborné výkony v drese nemeckého Eintrachtu Frankfurt, kde je aktuálne na hosťovaní z portugalskej Benficy Lisabon.

Herrerov odchod bude reálny

Správy britských portálov nasvedčujú tomu, že španielsky stredopoliar Ander Herrera sa nedohodne s Manchestrom United na novej zmluve, ale po konci prebiehajúceho ročníka odíde do Ligue 1, kde ho sleduje Paríž Saint-Germain.

Nacho na odchode?

Špekuluje sa o tom, predovšetkým v Španielsku, že obranca Nacho, ktorému aktuálna sezóna absolútne nevychádza, by mohol po konci ročníka odísť z Realu Madrid. Záujem o jeho služby je v La Lige, ale aj v zahraničí.

Varane možno do Anglicka

Francúzsky obranca Raphael Varane by mohol v budúcej sezóne obliekať dres jedného z klubov v anglickej Premier League. Varane je v tomto ročníku kritizovaný, pričom ho sleduje predovšetkým Manchester United.

O Baleovi v lete

Francúzsky tréner Zinedine Zidane odmieta špekulovať o budúcnosti waleského reprezentanta Garetha Balea, ktorému sa nedarí v Reale Madrid, pričom o budúcnosti tohto Brita bude údajne jasno až keď skončí ročník.

Pogba nechce podpísať

Objavili sa špekulácie, podľa ktorých vraj francúzsky reprezentant Paul Pogba zatiaľ nechce podpísať zmluvu s Manchestrom United, pričom sám otvorene priznal, že jedným z jeho snov je obliekať dres Realu Madrid.