Main Content

OPERÁCIA POGBA: Real Madrid chystá 120 miliónov pre Manchester United

nedeľa, 7. apríl 2019 09:55 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba, Real Madrid
Paul Pogba, Real Madrid | zdroj: TASR

Paul Pogba patrí medzi najlepších futbalistov na svete. Vie to aj Real Madrid, ktorý sa plánuje v letnom prestupovom období výrazne posilniť.

Real Madrid zistil, že získať Edena Hazarda z Chelsea bude veľmi náročná úloha a nemusí sa to podariť, preto vraj Biely Balet otočil svoju pozornosť na francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu, ktorý zažíva výborný ročník v Manchestri United. Denník Marca hovorí o takzvanej „Operácii Pogba“, ktorá už začala.

„Francúz je cieľom Realu Madrid na zosilnenie stredu poľa, ale vedenie Los Blancos vie, že získať Pogbu bude nemenej náročné ako získať Hazarda, pričom tento majster sveta bude veľmi drahý,“ približujú aktuálnu situáciu španielski novinári. Samotný Pogba pred pár týždňami prehovoril, že obdivuje trénera Merengues Zinedinea Zidanea, a že hrať za Real je snom každého malého chlapca.

„Manchester United si je vedomý záujmu Realu Madrid, ale Red Devils sú ochotní urobiť všetko, čo bude v ich silách, aby si Paula Pogbu udržali,“ píše Marca. Kouč Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer spojenie Pogbu s madridským gigantom komentovať nechcel a nepripúšťa si, že by MUFC prišiel o svoju oporu.

„Pogbu mám naozaj rád, poznám ho aj osobne. Je to iný hráč, tímu prináša naozaj veľa. Je len málo hráčov, ktorých prínos je taký, ako je. Vie, ako útočiť, vie, ako brániť. Na ihrisku robí všetko,“ vyjadril sa na adresu Francúza jeho krajan Zinedine Zidane. Pogba by mohol podľa aktuálnych správ stáť približne 120 miliónov eur.