Main Content

LA LIGA NEWS (17.4.): Keď bola Barcelona naposledy v semifinále, vyhrala

streda, 17. apríl 2019 10:04 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi a Malcom
Lionel Messi a Malcom | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Barcelona v odvete porazila Manchester United 3:0 a postúpila do semifinále Ligy majstrov. Hviezdou bol Lionel Messi, ktorý skóroval dvakrát, krásny gól pridal aj Philppe Coutinho.

BARCELONA: Pre Barcelonu sa jedná o vôbec prvý postup do semifinále Ligy majstrov za posledné štyri roky. Naposledy, keď Barca hrala v semifinále, slávila v roku 2015 triumf.

BARCELONA: Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer povedal, že FC Barcelona je favoritom na získanie titulu z Ligy majstrov. (Marca)

BARCELONA: Stredopoliar Barcelony Sergio Busquets na diaľku pochválil Ajax Amsterdam, ktorý vyradil favorizovaný Juventus. Podľa „Busiho“ je Ajax úžasný klub. (Marca)

BARCELONA: Súperom FC Barcelona v semifinále Ligy majstrov bude lepší klub z dvojice Liverpool – FC Porto. Liverpoolčania vyhrali prvý zápas na domácej pôde 2:0.

BARCELONA: Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde chválil Lea Messiho, ktorý podľa jeho slov vždy zažiari vo veľkom zápase.

BARCELONA: Samotný Leo Messi bol veľmi spokojný, pochválil celý tím a povedal, že toto je Barcelona, ako ju poznáme.

REAL MADRID: Tréner Zinedine Zidane povedal, že Real Madrid musí dokázať dostať viac z hráčov, ktorých má aktuálne k dispozícii.