Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (26.4.!: Kouč United je sklamaný zo svojich hráčov

sobota, 6. apríl 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Hráči Liverpoolu sa v rôznych interview zhodujú, že sa nepozerajú na to, či Manchester City stráca body, ale predovšetkým sa snažia o to, aby vyhrávali svoje zápasy oni.

LIVERPOOL: Vedenie Liverpoolu sa absolútne neobáva, že by v letnom transferovom období odišli Mohamed Salah alebo Sadio Mané.

CHELSEA/MANCHESTER UNITED: Nedeľný ligový zápas medzi Manchestrom United a Chelsea bude jedným z pomyselných finále bojov o miestenky do Ligy majstrov. V lepšej východiskovej pozícii sú aktuálne Londýnčania.

CHELSEA: Vedenie Bundesligy doprialo súperovi Chelsea v semifinále Európskej ligy – Frankfurtu, výnimočné voľno, aby sa Eintracht mohol vhodne pripraviť na boj o finále EL.

ARSENAL: Prehra 1:3 s Wolverhamptonom je pre Arsenal sklamaním, ale tréner Unai Emery neklesá na duchu, pričom na tom, že cieľom je umiestnenie v TOP 4, sa nič nemení.

MANCHESTER UNITED: Brankár David De Gea nechce podpísať nový kontrakt s Manchestrom United, ktorý by preňho nebol po finančnej stránke výhodný. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskajer je sklamaný z prístupu niekoľkých hráčov United. (Sky Sports)

TOTTENHAM: Po vydretom triumfe proti Brightonu (1:0), je Tottenham Hotspur najväčším favoritom spomedzi štvorice Spurs, Chelsea, Arsenal, United, kto si získa miestenku v TOP 4 ako prvý.