Main Content

LA LIGA NEWS (28.5.): Skončí Griezmann nakoniec v Reale Madrid?

utorok, 28. máj 2019 09:48 | Autor: Jakub Vaverka

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Obranca Jesus Vallejo, ktorý toho v skončenej sezóne veľa neodohral, povedal, že je rozhodnutý a rád by ostal v Reale Madrid aj v nasledujúcom ročníku. (Marca)

REAL MADRID: Vedenie Realu Madrid si stanovilo predaj waleského reprezentanta Garetha Balea, s ktorým tréner Zinedine Zidane už neráta. (Marca)

REAL MADRID/ATLÉTICO: Údajne nie je vylúčené, že útočník Antoine Griezmann nakoniec vymení Atlético Madrid za Real Madrid. (Marca)

BARCELONA: Prestupový cieľ FC Barcelona Matthijs De Ligt neprestúpi do Manchestru United a nevylúčil zotrvanie v Ajaxe Amsterdam. (Marca)

BARCELONA/ATLÉTICO: Barcelona nekúpi Antoinea Griezmanna, nemá na to dostatok finančných prostriedkov. (Marca)

BARCELONA/EIBAR: Barcelona sa dohodla s Eibarom na trvalom prestupe mladíka Cucurellu, ktorého do Eibaru pôvodne poslala na hosťovanie. (Marca)

ATLÉTICO: Atlético Madrid je favoritom na získanie talentovaného mladíka Joaa Felixa z portugalskej Benficy Lisabon. (Marca)

SEVILLA: Športový riaditeľ FC Sevilla Monchi oznámenie nového trénera Andalúzanov neplánuje uponáhľať. (Marca)