Main Content

TRANSFER NEWS (15.6.): Liverpool Fekira nechce. Posila United za 70M?

sobota, 15. jún 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Nabil Fekir
Nabil Fekir | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Koscielny môže odísť

Daily Star píše, že Arsenal je ochotný predať francúzskeho obrancu Laurenta Koscielneho za približne 10,6 milióna libier. Koscielny je v hľadáčiku nemeckého tímu Borussia Dortmund a Kanonieri mu v prestupe do Bundesligy brániť nebudú.

Wan-Bissaka chce ísť do United

Televízia Sky Sports tvrdí, že talentovaný mladík Aaron Wan-Bissaka chce opustiť londýnsky celok Crystal Palace a zamieriť do Manchestru United. The Eagles ale nechcú svoju mladú nádej predať za menej ako sedemdesiat miliónov libier.

Cazorla kariéru nekončí

Španielsky veterán Santi Cazorla pokračuje vo svojej kariére. S Villarrealom v priebehu tohto týždňa podpísal nový ročný kontrakt. La Liga bude pravdepodobne súťažou, kde ukončí svoju kariéru, pričom jeho aktívna činnosť bola ohrozená už keď končil v londýnskom Arsenale kvôli zraneniam.

Fer miesto De Rossiho?

Taliansky portál CalcioMercato informuje, že vedenie AS Rím plánuje nahradiť končiacu legendu Daniele De Rossiho Leroyom Ferom. Fer je momentálne hráčom druholigového Swansea City v The Championship. Na konci júna sa stane voľným hráčom.

Liverpool nepôjde po Fekirovi

Informácie, ktoré tvrdia, že víťaz Ligy majstrov Liverpool obnoví svoj záujem o Nabila Fekira z Lyonu sú nepravdivé, píše renomovaný denník Independent. Nabil Fekir bol krôčik od podpisu zmluvy s The Reds minulé leto, ale transfer stroskotal na Fekirovom zranenom kolene.

Barcelona chystá plán B

Španielsky denník AS hlása, že vedenie FC Barcelona je pripravené na to, že Matthijs De Ligt prestúpi z Ajaxu Amsterdam inam ako do Katalánska. Blaugranas údajne hľadajú vhodné posily, ktoré budú kvalitné, ale nie tak drahé ako De Ligt.