Main Content

LA LIGA NEWS (28.7.): Vedenie Barcelony jednalo poza chrbát hráča

nedeľa, 28. júl 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Brankár Realu Madrid Thibaut Courtois povedal, že momentálne je jasné, kto je v Bielom Balete brankárska jednotka. (Marca)

REAL MADRID: Legenda FC Barcelona Andrés Iniesta hovorí, že hráč Realu Takefusa Kubo je veľký talent a má pred sebou svetlú budúcnosť. (Marca)

REAL MADRID: Dĺžka zranenia obrancu Ferlanda Mendyho v tomto momente nie je istá. (Marca)

BARCELONA: Tréner Liverpoolu FC Jurgen Klopp vylúčil, že by sa Philippe Coutinho vrátil toto leto na Anfield Road. Hráč Barcu opustiť nechce. (Marca)

BARCELONA: Carles Aleňa je sklamaný z vedenia Barcelony, pretože zistil, že kluboví šéfovia sľúbili jeho číslo 21 Frenkiemu De Jongovi bez toho, že by o tom vedel. (Marca)

BARCELONA: Jorge Alastuey. To je meno mladíka, ktorý je po odchode Xaviho Simmonsa pasovaný do pozície najväčšieho talentu akadémie La Masia. (Marca)

BARCELONA: Klub Andorra FC, ktorý vlastní Gerard Piqué, by sa chcel zúčastniť španielskej súťaže Segunda División B. (Marca)

SEVILLA: Sevilla má dilemu, pretože kluboví šéfovia nevedia, či útočník Ben Yedder ostane v tíme aj v nasledujúcom ročníku. (Marca)