Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (28.7.): Príliš veľa futbalu, Klopp je znepokojený

nedeľa, 28. júl 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Guardiola priznal, že do konca prestupového obdobia môže ešte niekto posilniť City, ale nie je to priorita klubu. (Sky Sports)

MANCHESTER CITY: Mladík Phil Foden povedal, že by bol najradšej, keby David Silva ostal v Manchestri City čo najdlhšie. (Sky Sports)

CHELSEA: Po uplynutí zákazu prestupov sa Chelsea bude zaujímať o útočníka Wilfrieda Zahu z Crystal Palace. Ak to vtedy bude ešte aktuálne. (Sky Sports)

CHELSEA: Jorginho hovorí, že s Mauriziom Sarrim, ktorý bol trénerom Chelsea, nebol priateľ, ale bol medzi nimi tradičný vzťah hráč – tréner. (Sky Sports)

TOTTENHAM: Tottenham Hotspur nevzdal svoj boj o argentínskeho útočníka Paula Dybalu z Juventusu Turín. (Sky Sports)

TOTTENHAM: V tomto momente to nevyzerá, že by dánsky reprezentant Christian Eriksen toto leto menil dres. (Sky Sports)

LIVERPOOL: Je takmer nereálne, aby Liverpool pred začiatkom budúcej sezóne posilnil jeden z dvojice Bale – Coutinho. (Sky Sports)

LIVERPOOL: Tréner Jurgen Klopp je znepokojený z toho, že futbal sa hrá prakticky celý rok bez prestávky a najvyťažovanejší hráči majú málo času na regeneráciu. (Sky Sports)