Main Content

TRANSFER NEWS (29.7.): Arsenal je v hre o troch futbalistov

pondelok, 29. júl 2019 10:34 | Autor: Jakub Vaverka

Unai Emery
Unai Emery | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dybala nechce odísť

Aj keď je Paulo Dybala spájaný s Manchestrom United a predovšetkým s Tottenhamom Hotspur, jeho transfer do Premier League je nepravdepodobný. Argentínsky útočník totiž nechce opustiť Juventus Turín, kde momentálne hrá.

Nejasno okolo Balea

Gareth Bale podľa všetkého neodíde do čínskej najvyššej súťaže, ale stále je nepravdepodobné aj to, že bude pokračovať v Reale Madrid. Tréner Zidane dal neraz jasne najavo, že s waleským reprezentantom do svojich plánov neráta.

Pepe krok od Arsenalu

Arsenal sa mal koncom týždňa dohodnúť s francúzskym LOSC Lille na prestupovej čiastke za útočníka Nicolasa Pepeho, pričom teraz Kanonieri pracujú na tom, aby sa dohodli s Pepem na zmluvných podmienkach.

Tierney posilní Arsenal

Obranca Kieran Tierney, ktorý je stále hráčom škótskeho Celticu Glasgow, by mohol už čoskoro byť hráčom londýnskeho Arsenalu. Tierney sa odchodu do Premier League nebráni, ale Celtic ho nechce do Anglicka predať pod cenu.

Bakayoko a Everton?

Londýnska Chelsea môže pred nasledujúcou sezónou predať francúzskeho stredopoliara Tiemouého Bakayoka. Favoritom na získanie hráča, ktorý strávil minulý ročník na hosťovaní v AC Miláno, je liverpoolsky Everton.

Rugani a Arsenal?

Daniele Rugani, ktorého pozícia v Juventuse Turín nie je jednoduchá, by mohol dostať šancu zažiariť v londýnskom Arsenale. Rugani, ktorý bol s prestupom spájaný už niekoľkokrát, je v hľadáčiku Kanonierov, ktorí hľadajú posily.